Pöttömöcske kérdése:
Ma van a nem várt napja, szerintetek reménykedhetek a képek alapján!?
Figyelt kérdés
Már nagyon fájnak a melleim és nem bírtam ki, hogy ne teszteljek, a férjem és én is látjuk a halványka második csíkot! Szerintetek is ott van, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)
2014. júl. 24. 05:57
21/24 A kérdező kommentje:
Időpontot jövőhét csütörtökre kaptam, hajnalban teszteltem és már erősebb a csíkocska. De nem igen tudok aludni 5 óránál többet, mert sűrűn kell a mosdóba mennem, és ha felállok, el kezd megint fájni a mellem és görcsölgetni a pocim. Sőt már jönnek a rosszul létek is, bár még nem olyan erősen. Alapból érzékeny a szervezetem és az inger küszöböm is nagyon alacsony, szóval most még szenvedek. :) De nem kell mondanom, hogy megéri! Remélem minden rendben lesz és alig várom, hogy hazalátogassunk augusztusban a családhoz (egyébként németo.-ban élünk)!
2014. júl. 25. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!