Vajon a tüneteim alapján reménykedhetek?
A termékeny ciklusom elején és a pé utáni napon is voltunk együtt. Még kilenc napom van a nemvártig, tesztelni korai lenne. De ha leírom a tüneteimet, segítenétek eldönteni, hogy tényleg van-e okom a reményre?
- Alhasi fájások, szúró, de nem éles. Inkább olyan, mintha ujjbeggyel megnyomnák néha helyenként, vagy ebben a nyomó tartásban végighúznák.
- Mellfeszülés. Eddig soha nem volt pms esetén sem. Most olyan érzés, mintha hátrahúznák a bőrt a mellemen. Keményebbnek nem érzem és azt lehet, hogy csak beképzelem, hogy duzzadtabb (viszonylag kismellű vagyok). Határozottan érzékenyebb a mellem és mintha sötétebb lenne egy kicsit a bimbóudvar.
- Sötétebb lett a vizeletem és erősebb folyásom van. Ami viszont fehér, sehol semmi "barnázás".
- Nem kell gyakrabban pisilni járnom, de amikor kell, akkor hirtelen jön rám az inger. Nem pisilek bővebbet.
- Ásítozom napközben és aluszékonyabb vagyok.
- Hátam, derekam fájdogál.
Mit gondoltok? Előre is köszönöm, aki érdemben hozzá tud szólni.
Szagérzékenységem világéletemben volt, émelygést nem érzek. A hát-, derékfájásra is hajlamos vagyok és lehet az aluszékonyság az időtől. De például mellfeszülést életemben először tapasztalok. A hasamban meg megintcsak ismeretlen volt eddig ez a fajta fájdalom. Nem görcsöl, mint mensinél, nem csavaró érzés, mint székrekedésnél, nem élesen szúró fájdalom, hanem kifejezetten ez a tompa, nyomó-szúró...
Szóval ezért vagyok bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!