Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon a tüneteim alapján...

Vajon a tüneteim alapján reménykedhetek?

Figyelt kérdés

A termékeny ciklusom elején és a pé utáni napon is voltunk együtt. Még kilenc napom van a nemvártig, tesztelni korai lenne. De ha leírom a tüneteimet, segítenétek eldönteni, hogy tényleg van-e okom a reményre?

- Alhasi fájások, szúró, de nem éles. Inkább olyan, mintha ujjbeggyel megnyomnák néha helyenként, vagy ebben a nyomó tartásban végighúznák.

- Mellfeszülés. Eddig soha nem volt pms esetén sem. Most olyan érzés, mintha hátrahúznák a bőrt a mellemen. Keményebbnek nem érzem és azt lehet, hogy csak beképzelem, hogy duzzadtabb (viszonylag kismellű vagyok). Határozottan érzékenyebb a mellem és mintha sötétebb lenne egy kicsit a bimbóudvar.

- Sötétebb lett a vizeletem és erősebb folyásom van. Ami viszont fehér, sehol semmi "barnázás".

- Nem kell gyakrabban pisilni járnom, de amikor kell, akkor hirtelen jön rám az inger. Nem pisilek bővebbet.

- Ásítozom napközben és aluszékonyabb vagyok.

- Hátam, derekam fájdogál.

Mit gondoltok? Előre is köszönöm, aki érdemben hozzá tud szólni.

2013. jún. 6. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban mind terhes tünet is lehet, nekem csak annyi gondom van vele, hogy nagyon korainak tartom, hogy ez már mind terhes tünet lenne. Nekem is volt nemvárt előtt pár nappal már szagérzékenységem és szédelgett néha a fejem, de ennyire sok és ennyire erős tünetek azért nem voltak. A másik dolog, a tüneteid egy részét végülis az időjárás is okozhatja. Ez még nagyon kétesélyes. Persze esély van, de azért még nem élném bele magam a helyedben.
2013. jún. 6. 10:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Szagérzékenységem világéletemben volt, émelygést nem érzek. A hát-, derékfájásra is hajlamos vagyok és lehet az aluszékonyság az időtől. De például mellfeszülést életemben először tapasztalok. A hasamban meg megintcsak ismeretlen volt eddig ez a fajta fájdalom. Nem görcsöl, mint mensinél, nem csavaró érzés, mint székrekedésnél, nem élesen szúró fájdalom, hanem kifejezetten ez a tompa, nyomó-szúró...

Szóval ezért vagyok bizonytalan.

2013. jún. 6. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ó, én már minden tünetet produkáltam az 1 év alatt, amióta próbálkozunk, még sincs baba. Kikerekedettt szemmel olvasom mások eseteit, h nem is kellett tesztelnie, mert tudta, h terhes. A mellfeszülésből pl. Na hát én már ilyen "kis" mellfeszülésekre nem is adok pl. Nekem még sose volt még csak egy halványka pozitív, szellemcsíkos, kétesélyes, belemagyarázható tesztem se.
2013. jún. 6. 11:30
 4/8 A kérdező kommentje:
:( :( :( Hát, ez nagyon lelombozó...
2013. jún. 6. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon korai lenne a terhességre gondolni..hisz ha 9nap mulva jonne meg akkor még csak az 5dpon vagy..még be sem ágyazódott...szerintem csak beképzeled magadnak..de ettől függetlenül lehetsz terhes de a tűnetek amiket érzel én szimplán rá fognám az időjárásra...a mellfeszülés az bármikor előjöhet mensi előtt függetlenül attòl,hogy nem szokott..azért szorítok :)
2013. jún. 6. 12:38
 6/8 A kérdező kommentje:
:(((((((((((((
2013. jún. 6. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
ne keseredj még semmi nincs veszve :) utsó voltam. én múlt hónap ugyanezeket képzeltem be ső mell nagyobbodást..két hétig késett is..annyira akartam hogy ne jöjjön meg hogy szót fogadott a testem..szóval ja most megfogadtam nem görcsölök rá csak reménykedek én is ;))
2013. jún. 6. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
*hónapba
2013. jún. 6. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!