Pöttömöcske kérdése:
Ma van a nem várt napja, szerintetek reménykedhetek a képek alapján!?
Figyelt kérdés
Már nagyon fájnak a melleim és nem bírtam ki, hogy ne teszteljek, a férjem és én is látjuk a halványka második csíkot! Szerintetek is ott van, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)
2014. júl. 24. 05:57
1/24 anonim válasza:
Elég homályos a kép, de még így is látom! Gratulálok! :)
3/24 anonim válasza:
Látszik szépen a csíkocska :) gratulálok!!!
4/24 anonim válasza:
Homályos a kép, de mintha lenne ott egy halvány második csík!
5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! Itt van egy lámpa fénynél is, férjem szerint itt jobban látszódik! Jah és időn belül kijött!
2014. júl. 24. 06:06
8/24 anonim válasza:
Igen ott van! Gratulálok vigyázz Rá!
10/24 anonim válasza:
Bocsánat az offért, de elég halvány a kép, viszont a kontroll csík mellett a másik halvány csík az csak a vizelettel való átitatódás után áttetsző kis csík, ami eredetileg ott van minden egyes tesztben. Nekem is volt már sok ilyen tesztem sajnos :(
De azért drukkolok neked, hátha nincs igazam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!