Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma van a nem várt napja,...

Pöttömöcske kérdése:

Ma van a nem várt napja, szerintetek reménykedhetek a képek alapján!?

Figyelt kérdés

Már nagyon fájnak a melleim és nem bírtam ki, hogy ne teszteljek, a férjem és én is látjuk a halványka második csíkot! Szerintetek is ott van, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

[link]

[link]

2014. júl. 24. 05:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Csináltam második vizeletből is, mert nem akartam elhinni... kicsit erősebb lett. Most órák múlva is lekaptam...

[link]

[link]

2014. júl. 24. 09:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív.
2014. júl. 24. 09:40
 13/24 anonim ***** válasza:
Nagyon homályos képek....de így is jól látom a 2 csíkot :D Gratulálok
2014. júl. 24. 10:12
 14/24 anonim ***** válasza:

Tuti két csíkosak! Én nem gratulálok egyelőre. Sajnos a napokban pozikat teszteltem, de mégis megjött.... :(

Kívánom, hogy Neked rendben menjenek a dolgok és egészséges babád szülessen!

2014. júl. 24. 10:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Még olyan hihetetlen, elterveztük, hogy majd belehúzunk, figyeljük az ovu tesztet stb, eddig se védekeztünk, de hogy elsőre... nem gondoltam volna... Pedig az orvosok azt mondták nem lesz egyszerű, pajzsmirigy autoimmun betegségem van, ami miatt alul is működik ( persze kezelve vagyok) és még pcos-ám is van. Ezek után mikor meg láttam a két csíkot... bőgtem, mint egy gyerek... éreztem, hogy esetleg várandós lehetek, mert a melleim, majd le szakadnak, valamint nekem nem igen volt eddig mellbimbóm... most már van 1 hete! Vasárnap full negatívot teszteltem, de tegnapra nem vártam, illetve még a mai nap is belefért a nem várthoz, de még semmi! Mondjuk a hasam fáj, de nem úgy, mint mensi előtt, inkább mintha valami feszítene. Este alig bírtam aludni a "haspuffadástól" és a mellemtől, ráadásul pozitív tesztel álmodtam... Remélem tényleg baba van a dologban és minden oké lesz! :)
2014. júl. 24. 11:12
 16/24 anonim ***** válasza:
gratula,
2014. júl. 24. 11:49
 17/24 anonim ***** válasza:

:) A cickóid még fájni is fognak, én alig tudok házzájuk érni,ha leveszem a melltartót, olyan, mintha le akarna szakadni... de annyi baj legyen. A mensiszerű érzés is marad egy ideig, de ha lehet, szedj magne b6-ot, nekem az enyhíti :) Gratulálok mégegyszer, boldog babavárást :D

10hkm

2014. júl. 24. 12:07
 18/24 anonim ***** válasza:
*hozzájuk
2014. júl. 24. 12:07
 19/24 anonim ***** válasza:

En is halvany pozinak latom.halkan gratulalok.nekem meg halvanyabbal indult aztan naprol napra erosodott.

[link]

Ilyeneket kivanok neked is :)

2014. júl. 25. 06:22
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Na? Voltál Dokinál? :)

Esetleg teszteltél újat? :)

2014. júl. 25. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!