Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki, aki július...

Van még valaki, aki július 13-14-re nem várja?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
sajnálom...de majd a doki megmondja a tutit. mindenképp írd meg mi volt. nagyon szorítok! hm..érdekes az eseted
2014. júl. 23. 12:00
 62/67 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom, hogy mi volt a dokinál, ahogy gépközelbe kerülök! :) Hát igen... érdekes az egész! Kíváncsi leszek mit mondd, mit lát a doki! Szombaton már 2 hete fog késni! Már tényleg csak azt remélem, hogy nincs semmi bajom! :(
2014. júl. 23. 12:40
 63/67 A kérdező kommentje:

Voltam a dokinál! Azt mondta, hogy nem lát se bajt, se babát, de annak a jelét se, hogy nemsokára megjönne! A jövőhét végén kell tesztelnem még egyet, ha addig nem jön meg és utána hívom (ha +,akkor azért, ha - és nem jött meg, akkor azért)! Szerinte vagy még nem látszik a baba, mert későn sikerült, vagy pedig időben sikerült, de nem mentek jól a dolgok és ki fog lökődni (ezért nem látja, és ezért a negatív teszt is)

Hát lányok... nem tudom mi lesz... :( Még egy hét tudatlanságban... :((( Fáj azért a szívem :( ...jó lett volna megtudni valamit, bármi is történik épp odabent!

2014. júl. 26. 17:52
 64/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom nézi-e még valaki a kérdésem, de gondoltam megírom mi újság velem! Tegnap elkezdtem eszméletlen módon görcsölni, majd nem sokkal rá nagyon erősen vérezni is :( Sajnos azóta is van görcs és vérzés is! Hívtam is a dokit! Azt mondta, hogy valószínűleg kilökődött, és hogy sajnos van ilyen, de ne izguljak, majd legközelebb sikerül és megmarad! :( Hát ez van lányok! :(
2014. júl. 30. 10:11
 65/67 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 30-as válaszoló vagyok. Még be is linkeltem a pozitív tesztjeimet (13-ra nem vártam), és én is úgy jártam, hogy hétfőn vérezni kezdtem, a sürgősségire mentem, de nem láttak babát, azt mondták valószínűleg korán elhalt.

Sajnálom ami veled történt, és azt is ami velem. De fel a fejjel, legközelebb sikerül!

2014. júl. 30. 13:23
 66/67 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnálom nagyon! :( Akkor ezek szerint sajnos ugyanaz történt mindkettőnknél! :( Kitartás! Tudom, hogy most nagyon rossz, nekem is az! De új hónap, új remény! Következőre minden rendben lesz! :) Nagyon szorítok Neked, hogy minél hamarabb legyen baba!
2014. júl. 30. 17:28
 67/67 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Kivel mi újság? Most mikorra nem várjátok? :)

2014. aug. 15. 07:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!