Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki, aki július...

Van még valaki, aki július 13-14-re nem várja?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Gratulálok Lili! :))) Boldog babavárást! :)))
2014. júl. 15. 08:13
 42/67 anonim ***** válasza:
Sziiasztok :) Zsani vagyok. Nekem romed extra halvany lett alig alig latni csak ha forgatom. 30.napon vagyok ma es februarban volt 30 napos tehat maég akar meg is johet. Mensi sehol tompa gorcsok derekfajas van de el is mulik :))) Csutortokon tesztelek ujra ha nem jon addig. Nekem is reggel szokott utolso valaszolo :) es Nagyon ritka h ilyen keson jon meg ahogy irtam is 30 napos csak februarban volt de decemberbe mutottek es az zavarta még be am 27 28 naposak. Koran teszteltunk. Csutortokon ismetles :)) szep napot!
2014. júl. 15. 08:18
 43/67 A kérdező kommentje:
Zsani, nagyon örülök!!! :))) Csütörtökre már tuti erősebb lesz! :) Még én is reménykedem egy kicsit! Majd meglátjuk...
2014. júl. 15. 08:24
 44/67 A kérdező kommentje:
Lányok, én ma is 4 órát aludtam délután... és olyan hulla fáradtan keltem arra, hogy a kislányom felébredt! Még szerencsém van, hogy ilyen jól alszik délután, nem tudom mi lenne velem mostanában, ha nem így lenne! Mensi sehol még mindig :) Talán van még egy kis remény...
2014. júl. 15. 17:40
 45/67 anonim ***** válasza:
En csinaltam egy valentin tesztet azon is van egy extra halvany csik idon belul :) rem csut reggel erosebb lesz. Nekem.sincs mensi sehol. Udv Zsani :)
2014. júl. 15. 17:58
 46/67 anonim ***** válasza:
A mai reggeli pisibol is van egy halvany csikunk :) most mar parom is.latja tegnapin nem.latta :) nagyon remenykedunk :)) mensi sehol.
2014. júl. 16. 08:36
 47/67 anonim ***** válasza:

ma szépen megerősödött a csíkom, de délelőtt jött valami rózsaszín nyálka belőlem...remélem nem lesz gond...

Lili

2014. júl. 16. 11:42
 48/67 anonim ***** válasza:
na miújság csajok? nekem ma is pozi lett 2 teszt is mensi sehol. Üdv Zsani
2014. júl. 17. 12:58
 49/67 A kérdező kommentje:
Zsani, annyira, de annyira örülök neked!!! :) Mostmár tuti baba van a pocidban! :)))) Nálam semmi változás... mensi sehol :) de a tegnap reggeli teszt szintén negatív :((( Ma vagyok a 35. napon! Azon gondolkoztam, hogy a múlt héten szombaton és vasárnap volt egy kis rózsaszínes barnázásom és azóta semmi! Lehetett az a beágyazódás??? A kislányomnál is volt ilyen anno és ez után 9 nappal teszteltem akkor pozitívat... Lehetséges szerintetek, hogy ismét ez lesz? Mert akkor hétvégén telne el 7 nap és akkor kedden vagy szerdán kéne tesztelnem... persze csak ha addig nem jön meg... Mit gondoltok?
2014. júl. 18. 09:54
 50/67 anonim ***** válasza:
amíg nem jön meg, addig van remény. simán lehet, hogy késöbb volt azaz ovu, mint először gondoltad. egyébként a hődet nem méred?ha eddig nem is mérted, de most megnézed kíváncsiságból és 37, 9 vagy a fölötti, akkor az nagyon jó jel. én jól vagyok a rózsaszín nyálkám megszűnt. reméljük csak valami beágyazódási cucc volt. de még 2-3 hétig nincs értelme orvoshoz menni...Lili
2014. júl. 18. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!