Van még valaki, aki július 13-14-re nem várja?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 11:37
2/67 A kérdező kommentje:
Én nagyon izgulok már! :)
2014. júl. 11. 11:47
3/67 anonim válasza:
én is...de én csak nagyon szerényen reménykedhetek, mert azt hiszem lekéstük az ovut :(
4/67 anonim válasza:
En sem varom :) 4.honap, ha ez sem sikerult akkor doki mar felek h baj van es nem tudok megnyugodni! Tuneteitek vannak?
5/67 anonim válasza:
Ja es volt mar egy vetelesem decemberbe :( azert is felek h vmi toretent es azert nem sikerul.
6/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Annyira örülök, hogy ti is itt vagytok :) Nálatok első baba? Nekem van egy lassan 20 hónapos kislányom... kistesóra gyúrunk :)
2014. júl. 11. 15:59
7/67 anonim válasza:
Igen elso baba. Nagyon orulnenk neki ha most sikerult volna.
8/67 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok Neked!!! :) Mikor készülsz tesztelni?
2014. júl. 11. 17:37
9/67 anonim válasza:
Hat 27-30 naposak a ciklusaim. Holnap lesz 27.nap ugy h ha nem jon meg mar akkor mondhatom h kesik. Csak multhonapban 28 napra jott azert nem varom vasarnapra :) 30 napos 2x volt januar,februarba de gondolom a missed ab belavarta..azota 29,27,28 naposak. Csutortokre tervezem az a 32.nap lesz annyi még sosem volt es akkor mar tuti az eredmeny. Meg nemem nem szokott kesni 2-3 napokat sosem. Ha hetfon sem jon akkor szerintem lako van :) de szert a kedd szerdat megvarom h egyertelmu + legyen ne keljen ablaknal lesegetni :D elso probalkozos honapotok? Vannak tuneteid?
10/67 A kérdező kommentje:
Én 2012. novemberében szültem a kislányomat, utána egy darabig ugyebár nem is volt meg, aztán össze-vissza! Idén január óta állt be 30 naposra. Így én pontosan 13-ra (vasárnapra) nem várom! A kislányom a 2. próbálkozós hónapban sikerült! :) Akkor a nemvárt napján reggeli és esti teszt is pozitív lett! Most is lehet, hogy vasárnap reggel megnézem mi újság :) Ugye majd megírod ha tesztelsz? :) Mostmár érted is izgulok ám! :)
2014. júl. 11. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!