Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki, aki július...

Van még valaki, aki július 13-14-re nem várja?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
igen, első próbálkozós hónapunk! :) Igazából annyi van, hogy pár napja reggel gyomorégéssel kelek és muszáj ennem valamit, és ma reggel megjött érzésem volt, ami mióta szültem nem igazán van (azóta egyszer csak megjön, de nem érzem előre). Néha puffadás. Neked van valami tüneted?
2014. júl. 11. 18:01
 12/67 anonim ***** válasza:
nekem fáj a mellbimbóm és ilyen barnás vöröses, pisilési inger (ez ma csatlakozott) szurkál még néha a hasamba (tegnap akkorát nyilallt a méhembe törölközés közben...) tegnap volt megjön érzés , ma derékfájás de elmúlt, és 1 perces hányinger gyomorfájással keveredve...reménykedünk :) persze azt is írom ha + és azt is h ha megjött! múlthónapban a mellem fájt izomlázasan (nagyon dúrván) azt hittem összejött mert sosem fáj még így meg pisilési inger volt semmi görcs semmi 28.reggel jött meg és miután megjött aztán görcsöltem. az a baj minden hónapban más h jön és így nem tudom "összehasonlítani" de már nem sok van holnap már szombat :)) ÜDV ZSANI
2014. júl. 11. 19:18
 13/67 A kérdező kommentje:
Akkor azért Neked vannak bőven tüneteid! :) Úgyhogy nagyon szeretném, ha azt írnád, hogy pozitívat teszteltél :))) 1 -2 hasszurkálás nekem is volt :) Én sűrűn járok pisilni, de nem tulajdonítok neki semmit, mert folyamatosan szomjas vagyok és sokat is iszom, így nem lep meg a dolog. Én vasárnap reggel ellövöm a tesztet, ami megmaradt mikor a kislányommal lettem terhes, aztán ha negatív lesz, de nem jön meg, akkor veszek még és kedden-szerdán megcsinálom! Azért őszintén megmondva nagyon szeretnénk a kistesót, de nem nagyon hiszem, hogy akkora mázlink lesz, hogy egyből sikerült! Már az óriási volt, hogy a kislányunk a 2. hónapban összejött! :) Nem stresszelek rá a dologra, de azért izgatottan várom, hogy ne jöjjön meg! :) Szép estét! :) Vera
2014. júl. 11. 19:45
 14/67 anonim ***** válasza:
Értelek :) nekem azt mondják azért nem jön mert rágörcsölök..hát próbálok nem rágörcsölni de ha nagyon akar az ember valamit ..tudod h van ez. most lejöttünk párom anyukájához és buszozni kellett 25 percet végig hányingerem volt..de azt mondják h belehet ezeket képzelni :O félek h megjön mert múlt hónapban is volt pisilési inger és lehet azért van megint :( 4.hónap...ha megjön és elmúlik akkor megyünk fel Pestre, félek h valami gond van a vetélés miatt. Sziia :)
2014. júl. 11. 21:17
 15/67 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezeket tényleg be is lehet képzelni, de remélem nálad nem így van :))) Én anno az első hónapban biztos voltam benne, hogy nem sikerült a baba, párom meg abban volt biztos, hogy sikerült... nekem lett igazam :( aztán a második hónapban fordítva volt és szerencsére megint nekem volt igazam :) Most nem tudom, de inkább afelé hajlok, hogy meg fog jönni, ma reggel is olyan érzésem volt! De azért holnap reggel ellövöm a tesztet :) Ja... nekem a kislányommal egyáltalán nem volt hányingerem az elején, de az utolsó hetekben annál inkább, égett a gyomrom, alig bírtam este enni valamit... aztán kiderült, hogy azért, mert rengeteg haja volt :) Bízom benne, hogy nincs nálad semmi gond a vetélés miatt!!! Ha esetleg mégis megjönne, hová jöttök fel Pestre? Én a Kaáli intézetről hallottam nagyon jó dolgokat! Hogy vagy? :)
2014. júl. 12. 08:31
 16/67 anonim ***** válasza:
Jó reggelt :) a mellbimbóm ugyan olyan, picit fáj a derekam, jött ilyen krémes folyás ahogy mentem wc-re felkelés után. picit szurkál a jobb oldalam meg egy minimális mensis görcs is van. hát majd kiderül ..este megnézem fent van e vagy lent a méhszájam, ha lent és kemény akkor megjön a fent és puha akkor baba :) kislányodról nincs kép? megnézném :))
2014. júl. 12. 08:52
 17/67 A kérdező kommentje:

Jajj... Nagyon szorítok!!! :) Majd írd meg mit tapasztaltál!!! Tettem fel képet :) Ő a kislányom :) <3

[link]

2014. júl. 12. 09:21
 18/67 anonim ***** válasza:
jajj de pindurka még :)) mennyi idős?
2014. júl. 12. 10:56
 19/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) 21-én lesz 20 hónapos :) Ezért is aktuális lassan a kistesó :)
2014. júl. 12. 11:07
 20/67 A kérdező kommentje:
Szia! :) Képzeld, fél 1-kor elmentem pisilni és ilyen rózsaszínes-barnás kis folyásom volt... azt hittem meg is jött! Aztán ledőltem a kislányommal aludni (1-től fél 5-ig aludtunk), és most semmi nincs! Nekem nem szokott ilyen lenni... majd meglátjuk mi ez! De így szerintem holnap még nem tesztelek, mert az is lehet, hogy esetleg később sikerült a baba és a beágyazódás miatt volt! Ha így van, akkor még úgyis negatív lenne! A kislányommal mikor terhes lettem volt 1 nap ki rózsaszín folyásom, de az nem 1 nappal a nemvárt előtt volt! Lassan minden eldől! :) De még mindig inkább azt mondom, hogy meg fog jönni.. alul görcsöl a hasam! Veled mi újság?
2014. júl. 12. 17:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!