Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki, aki július...

Van még valaki, aki július 13-14-re nem várja?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
én is 1től 3ig aludtam :D szerintem beágyazódás volt :) most is nem várt előtt 1 nappal vagy :) hétfőn tesztelj. nekem is minimálisan fáj a hasam, bimóm ugyan olyan, elég sokat pisilek, meg van egy kis folyás de azt mondják a szárazság utal inkább terhességre. majd kiderül reggel. nekem 98%ban reggel vagy délelőtt folyamán jön meg vagy mikor felkelek és már jön vagy 1-2 óra múlva miután felkeltem. De nem vagyok nagyon ideges meg annyira csalódott sem ha nem jön meg,mert akkor megyünk Pest és ott minden kiderül ha olyan baj van akkor gyogyit kapok és biztos összejön annyi ilyet olvasok itt, beszélgetek is privátba egy csajjal nekik sem jött és kapott gyogyszert utána az első hónapban sikerült. bár ő 26 éves én még csak 20 vagyok ellennék keseredve ha már is gyógyszerrel jönne össze csak a baba :( Üdv Zsani
2014. júl. 12. 17:37
 22/67 A kérdező kommentje:
A kislányommal nem 1 nappal, hanem a nemvárt előtt 6-7 nappal volt ilyen rózsaszínes anno! Ha nem jött össze most a baba, akkor Pesten melyik helyre mentek? Nekem egy barátnőm a Kaáli intézetben volt, csak ajánlani tudja! Én pont 1 héttel a 24. szülinapom előtt szültem a kislányomat! Lassan én is 26 leszek! Ne izgulj, 20 évesen ha valami nincs is rendben esetleg (szorítok, hogy ne így legyen!!!), valószínűleg könnyebb és gyorsabb megoldani a problémát, hiszen fiatal szervezet jobban és gyorsabban reagál (szerintem), mintha mondjuk 30 éves korod körül derülne ki, hogy valami nincs rendben. Szorítok nagyon, hogy baba legyen most Neked!!! :))))
2014. júl. 12. 18:13
 23/67 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi is tervezzük 2 hónapja a babát, de ebben a hónapban úgy gondoltuk, hogy nem próbálkozunk, mert kicsit stresszes a július. Ennek ellenére sikerült többször is "bűnbe esni" és persze nagyon örülnénk neki, ha összejönne! Holnapra nem várom.

Nekem borzalmasan erős PMS tüneteim vannak 12 éves korom óta, úgyhogy erre nem tudok alapozni, a melleim feszülnek, szurkált a méhem, jelenleg alhasi fájdalmaim vannak. Úgy érzem, bármikor megjöhet.

Megy a drukk Nektek! :)

2014. júl. 12. 19:08
 24/67 anonim ***** válasza:
remélem nem lesz semmi gond. én nem vagyok jártas Pesten. ismerősöm visz kocsival ő azt mondta ami Pest elején van Klinika oda megyünk, felhívom majd a dokit ha belépünk az augusztusba és elmondom mit szeretnék és gondolom úgy ad majd időpontot :) szurkál am a hasam eléggé ma már többször is bimbóm nem változott a méhszájam pedig középen van és puha...hát írnak itt mindent h mi a jó...valakinek lent volt és terhes volt van akinek fent és megjött neki úgy erre nem is adok. Jóéjt Üdv Zsani
2014. júl. 12. 21:27
 25/67 anonim ***** válasza:
Sok sikert nektek!
2014. júl. 13. 01:30
 26/67 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) ma kellett volna megjönnie de nem jött. 28.napon vagyok de még holnap megjöhet. szurkált ma is a hasam, pisilek sokat, bimbóm barna ugyan úgy és az udvara is., fáj picit a derekam majd kiderül :) veletek miújság?
2014. júl. 13. 10:28
 27/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsi, hogy tegnap nem írtam, de 3-asban voltunk csavarogni egész nap :) párom csak vasárnap van itthon egész nap, így kihasználtuk az időt a közös programra! :) Nekem tegnap kellett volna megjönnie, és még semmi :) Szombat és vasárnap reggel volt egy kis rózsaszínes-barnás valami, de ennyi! Holnap reggel tesztelünk, mert Apa később megy holnap! :) Remélem addig nem jön meg!!! Veletek mi újság? Ki mikor tesztel? :)
2014. júl. 14. 08:14
 28/67 anonim ***** válasza:
Sziia. Nekem is tegnap kellett volna de még a mait beleszámolom és ma sem jött. Cicim ugyan olyan ahogy írtam eddig, most viszont fáj a derekam, meg nyilallt a hasamba, pisilési inger, van egy kis folyásom is de nem mondanám soknak kb ennyi. holnap reggel én is tesztelek lehet de inkább szerdán. 29.napon vagyok ma. Áprilisban jött csak 29 napra.Amúgy 27, 28 napra. ez a derékfájás picit idegesít remélem elmúlik a nap folyamán.
2014. júl. 14. 10:22
 29/67 A kérdező kommentje:

Jajj, annyira szorítok mindenkinek!!! :)))

Nekem 30 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 31. napon! Én is sűrűn járok pisilni! Holnap reggel minden kiderül! :) Majd írd meg mindenképp, ha teszteltél! Én holnap reggel tuti tesztelek... feltéve, ha nem jön meg! De remélem nem fog!!! :)

2014. júl. 14. 10:32
 30/67 anonim ***** válasza:

Én tegnapra (13-ra) nem vártam. Ezek a ma reggeli tesztjeim:

[link]

[link]

Drukkolok mindenkinek!

2014. júl. 14. 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!