Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen estetek teherbe?

Hány évesen estetek teherbe?

Figyelt kérdés
Tervezett volt vagy nem?Ha nem,akkor mikor szerettetek volna babát vállalni?:)
2014. júl. 5. 20:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
45%

24, tervezett baba volt. 25 évesen szültem meg.

A vénlányoknak meg üzenem nem irigykedni kellene! :)

Ha érdekel képzeljétek hitelmentes lakásunk van ( kaptuk, sőt kiverem a biztosítékot még autót is), hülyék lettünk volna nem gyereket vállalni ha megvan hozzá mindenünk. És dolgoztunk előtte is, és most is. 5 év együttlét után vállaltunk gyereket!

Na gyerünk, pontozzátok le ezt is halál nyugodtan. :) Ettől lehet jobban érzitek magatokat, de én csak nevetek rajta mennyire szánalmasak vagytok. :)

2014. júl. 6. 07:28
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
29 évesen először,3 évig küzdöttünk érte,ő most egy éves,és most 31 évesen spontán,váratlanul jött :) másfél év lesz a két baba között.
2014. júl. 6. 09:42
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
28 leszek, mire megszületik 2-3 hét múlva. Tervezett baba, a fellegekben járunk mindketten a párommal:)
2014. júl. 6. 09:54
 34/41 anonim ***** válasza:
62%

8as vagyok, engem is lepontoztak, mert 25 évesen estem teherbe...

Akkor a lepontozóknak egy kis kiegészítés (mindenféle nagyképűség nélkül):

26 leszek, mire megszületik a kicsink, jogi diplomám van, 2 éve dolgozom stabil helyen, jó fizetéssel, férjezett vagyok, a férjem 28 éves, szintén diplomás, dolgozik, önerőből és nem apuci hátán vettünk egy picike lakást, szeretjük egymást, így nem volt kérdés, hogy jöhet a baba, azt hiszem minden feltétel adott...

Jah és csak hogy még jobban kiverjem nálatok kedves vénlányok a biztosítékot: nászúton fogant a babánk, a legelső próbálkozásból, igazi szerelemgyerek...

Lehet lepontozni, ha ez és ennyi okoz örömöt, akkor nagyon sajnálom... :/

2014. júl. 6. 10:39
 35/41 anonim ***** válasza:
82%
ha már igy többen leirták..nekem ez sose jutott eszembe, hogy büszke legyek arra, hogy 26 évesen már 7 éve külföldön éltem (egyedül), diplomám volt, 2 lakásom, autom (minden hitelmentesen)..férjhez mentem, elsöre teherbe estem..stb. stb.
2014. júl. 6. 11:49
 36/41 anonim ***** válasza:
67%

Kedves utolsó!

én sem azért írtam le az életem történetét, mert annyira dicsekedhetnék voltam, csak nem értem, hogy miért kell valakit lepontozni azért, mert huszonévesen már elérkezettnek látta az időt a babához...

2014. júl. 6. 12:02
 37/41 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy engem nem is a pontozás izgat annyira mert lesz*rom. Hanem arra lennék kiváncsi őszintén hogy miért nem ért egyett a korommal mi a baj hogy 26 évesen első babát vállalja az ember? Legyen vér a p*cs*be és írja már le? Amúgy szakmám van érettségim külföldön dolgoztam apuka szint úgy 32 éves nem gyerek.. na leírod hogy mi nem tetszik lepontozó(k)?
2014. júl. 6. 12:35
 38/41 anonim ***** válasza:
57%

Én is marha kíváncsi lennék rá, hogy kinek miért nem tetszik mikor szült!!

De a másik meg, amit a nagy tudásukkal, érett, tapasztalt gondolkodásukkal még nem sikerült felfogniuk, hogy azok a kis kezek a hasznosságról szólnak, nem arról Neked mennyire tetszik, vagy nem tetszik az adott válasz. Értelmi szintet elérték.

26 éves vagyok egy másfél éves kislánnyal! :) Lehet irigykedni. :)

2014. júl. 6. 13:53
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem az itteni válaszolók pontoznak le, hanem valakinek ez a hobbija (más helyeken is előfordult)

én legalábbis tuti nem pontoztam le senkit, de azért, mert valakit ez felidegesített ez a lepontozás, aminek jelzem, semmi jelentősége nincs, ne nevezzetek már senkit vénlánynak (azt, aki fiatalon szült), én is szerettem volna, de hát nem volt szerencsém, nem jött könnyen a baba.

Ez persze fordítva is igaz :) én is szerettem volna "fiatalabb" anyuka lenni, nem jött össze.

De erről meg egyikünk sem tehet. :)

2014. júl. 6. 14:08
 40/41 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!:)

én 22 évesen szeretnék majd kisbabát vállalni :)

2014. júl. 6. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!