Ti mikor estetek teherbe. A két ciklus közepén, vagy előbb vagy később?
Az első kérdésre: A ciklus legelején estem teherbe a babámmal, fog.gátló+antio kombóval, a menzeszem utáni héten.:)
A másodikra: ez sokmindentől függ, pl. mikor én születtem, októberben varázsos idő volt, erkélyen tudtam alukálni, idén meg mondjuk már bőven fűtöttünk októberben. De szerintem ősszel buli szülni, már nincs a nagy meleg, de mire hidegben kell sétálni, a pici edzettebb.:) Viszont statisztikák szerint télen több gyerek fogan, mert hamar besötétedik, és nincs jobb program télen.
"A két ciklus közepén"
Ez úgy ahogy van értelmezhetetlen, mivel a ciklus a menstruációd 1. napjától a következő menzesz előtti napig tart!
Plusz a ciklus közepén CSAK a 28 napos tankkönyvi ciklusnál van az ovu!
A 28 napos ciklustól eltérő ciklusoknál előbb vagy később van, mint a középidő.
Időjárás? Talán tavasszal, mert akkor télen még jó eséllyel beleférsz a rendes télikabátodba és a nyári hőséget is megúszod.
Szerintem szülni mindig nehéz, időjárástól függetlenül. A legtöbb kórházban van fűtés és légkondi is, ha erre gondolsz.
6. nap estem teherbe.
Nem, nem hiszek a Jónásban.
A két ciklus közepe az pont a mensi ideje... De ha arra gondolsz hogy egy adott ciklus közepén-e, ahogy a nagy átlag, akkor én pl. nem, kicsit később, a 19. napon 32. napos ciklus mellett.
Én 3 hét múlva szülök, és most ideálisnak tűnik, mert a meleget nagyon nehezen viselném , főleg éjszaka, mert így is alig tudok aludni.
Nem hiszek ezekben a Jónásnaptár és társaiban. Van egy naptár ami szerint lányom fog születni, de fiam született :) Szóval ez csak valami megfigyelés lehet, nem 100%. amúgy jobban is örülök, hogy fiam van :)
Hogy mikor estem teherbe fogalmam sincs, mert rendszeresen csináltuk...... így nem tudnám megmondani.
Szerintem nincs jelentősége, sosem érdekelt.
Én tavasszal szültem. Annyiból jó volt hogy nagykabát idején még nem volt óriási hasam, így legalább azt nem kellett venni. Mikor megszületett a fiam hamar tudtunk menni sétálni, mert jó idő volt. Annyiból rossz télen terhesnek lenni, hogy infulenza mondjuk én oltattam magam, de attól még meg lehet fázni..... és sokan köhögnek és persze egy ablak sincs nyitva olyankor sehol.
Nyáron óráspocak nem hinném hogy jó, mert terhesen amúgy is inkább melege van az embernek, nyáron meg egy rekord melegbe.......
Amúgy ne az érdekeljen mikor akarsz szülni, hanem mikor jön össze.
Vérzés 2. napján, elég enyhe vérzéseim voltak..és véletlenül :)
én örülök, hogy nyáron meg jó időben vagyok terhes, szept. 27-re vagyok kiírva, a hidegre meg is erősödik a baba, és nem kell nagy hassal zsák kabátot venni vagyonokért,stb. csak felkapok egy nyári ruhát és kész:) viszont félek,hogy rosszul leszek ilyen 40 fokokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!