Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik, ha nem a menzesz első napján, hanem a ciklus közepén kezdem el szedni a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 21:04
1/7 anonim válasza:
Semmi.
Ugyan úgy ajánlott megvárni az első levél végét.
2/7 anonim válasza:
nem ér semmit
szerinted miért írják le, hogyan kell szedni? poénból?
a menzesz első napján, vagy 2-5. napján kell elkezdeni szedni...
ha a ciklusod közepén vagy, várd meg, amíg megjön és kezdd el szedni, ilyen egyszerű..
3/7 anonim válasza:
Pardon, 1# vagyok.
Úgy értelmeztem, hogy a menzeszi-ciklus közepén kezdenéd el szedni.
Két havi között ne kezd el szedni.
4/7 anonim válasza:
Na, mi?
Adsz a szervezetednek egy kva nagy pofont, a tabletta pedig abban a ciklusban pedig már úgyse hat.
Hogy is hathatna, amikor nagyjából a ciklusod közepén ovulálsz? Hogy akadályozna meg valamit, ami épp bekövetkezik, vagy pár nap múlva esedékes?
5/7 anonim válasza:
Nem véd az első ciklusban. Plusz később fog megjönni a vérzésed. Igazából ennyi.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én azt is hallottam, hogy a tablettaszedés segít megakadályozni az esetlegesen már megtermékenyült petesejt beágyazódását mert nem teszi arra alkalmassá a méh nyálkahártyáját - ez igaz lehet?
2014. ápr. 19. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!