Fogamzásgátló abbahagyása után hány hónappal estetek teherbe?
Figyelt kérdés
Mi nem tartottunk tisztulási időszakot, ez lesz a 3. próbálkozós hónapunk. Első gyógyszermentes hónapban 1 hetet, másodikban 2 hetet késett, baba még nincs. Kinek mi a tapasztalata?2014. ápr. 12. 19:59
1/15 anonim válasza:
én másfél év után estem teherbe most 5 hetes vagyok!
3/15 anonim válasza:
23 hónapja hagytam abba, még semmi eredmény :(
4/15 anonim válasza:
Az elsonel a 3.honapban ea most a 2-nal 1honap utan sikerult
6/15 anonim válasza:
Ez volt a 3. hónap, nem sikerült :(
7/15 anonim válasza:
Kb fél évvel utána, bár én 3 hónap "tisztulást" mindenképpen gondoltam tartani, főleg mert esküvőre készültünk, és féltem, ha előtte becsúszik a baba, nehogy a rosszullétek megkeserítsék a boldog napot. Szóval 2010 december végén hagytam abba, onnantól mi megszakítással voltunk együtt, remélve, hogy még pár hónapig nem csúszik be. Aztán az esküvő utáni hónapban, júniusban, tehát az első éles, ovu-figyelős hónapban megfogant a lányunk :)
10/15 anonim válasza:
elég sokára, sajnos csak öt év múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!