Fogamzásgátló abbahagyása után, hanyadik hónapban estetek teherbe?
Figyelt kérdés
Nekem ez a 2. hónapom, remélem 1,5 hét múlva nem jön meg. :) előző hónapban már volt "rendes" (nem gyógyszeres) menzeszem. Nektek mikor sikerült a baba? :)2014. márc. 13. 11:58
1/10 anonim válasza:
a 2. gyógyszer nélküli hónapban, de nem maardt velünk.
utána egy évig próbálkoztunk mire újra terhes lettem.
2/10 anonim válasza:
Elsőnél első hónapban, másodiknál a második hónapban!
3/10 anonim válasza:
Ronton, bar en nem is szedtem hosszu ideig, csak par honapig! :)
5/10 anonim válasza:
Remélem most a nyolcadikban összejön
6/10 anonim válasza:
Én 6,5évig szedtem és már a 11.hónapnál járunk de még nem sikerült :(
7/10 anonim válasza:
Én Nuvaringet használtam, márciusban hagytam abba, hogy kiürüljön a szervezetemből (rögtön a következő hónapban rendesen menstruáltam).Próbálkozni szeptemberben kezdtünk és októberben teszteltem pozitívat.
8/10 Babeli Zurzavar válasza:
abbahagytam, utana 3 honapig helyi fogamzasgatlo kupot hasznaltunk, az elso kup veletlen elhagyasakor lettem terhes a kisfiammal:-):-) szoval ha azt vesszuk, a gyogyszer utani 4. honapban!
9/10 anonim válasza:
Első baba rögtön elsőre, a második a 7. hónapban.
(Gyógyszer abbahagyás után nem hagytunk szünetet, egyből próbálkoztunk.)
10/10 anonim válasza:
A 3. gyógyszermentes hónapban lettem várandós a kisfiammal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!