Valaki mar jart igy? Estetek teherbe ugy hogy nem a termekeny periodusban voltatok es a paratok csak egyszer tette be, nem elvezett el.
Hát igen, a fiúk a gumit nem szeretik. De van már abból is extra vékony. A szüleiddel meg ülj le, és mondd el, hogy vagy az van, hogy tablettát szedsz vagy készüljenek az unokára, mert a barátod nem akar óvszert húzni.
Igaz, van még más módszer is, de a parmatex nem biztonságos, a spirált meg csak olyannak ajánlják feltenni, aki már szült. (A megszakítás meg nem védekezés, hiába sorolják a védekezési módszerek közé)
A mai tabletták már nagyon korszerűek. Már vannak nagyon alacsony hpormontartalmúak. Nincsnek olyan mellkhatésaik, mint a 10-20 évvel ezelőtti tablettáknak. Bizonyára a szüleid nem tájékozódtak atrról, hogy milyenek is a mai tabletták, ezért azt hiszik, hogy ezek még mindig azok a nagydózisú hormonbombák.
Nekem az első két hónapban feszült egy kicsit a mellem, meg egy ici-pici hangulatingadozásom volt, aztán a 33. hónaptól semmi mellékhatás.
Persze van, aki érzékenyebben reagál rá, fejfájást, rossz közérzetet is okozhat, de akkor váltani kell egy másikra. nagyon sokféle van már és biztosan megtalálhatod azt, mi neked a legjobban megfelel.
Viszont lenne azért egy tanácsom: a tablettázást én mindenképpen komoly kapcsolatban kezdeném el (én így tettem), ha még a kapcsolat elején jártok, akkor igenis óvszer. (Márcsak a nemi betegségek kivédése miatt is) Hogy is mondjam... Én úgy gondoltam, hogy akkor szedek majd tablettát, ha úgy látom, hogy megéri, ha úgy látom, hogy a barátom is kiérdemelte, hogy teljes legyen az élvezet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!