Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti tudatosan estetek teherbe?

Ti tudatosan estetek teherbe?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy amikor eldöntöttétek, hogy gyereket akartok akkor számolgattatok vagy ilyesmi? Vagy úgy voltatok vele, hogy majd jön, ha akar?
2014. ápr. 20. 19:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

1.honap: szamolgattuk - nem jott ossze

2.honap:nem szamolgattuk -osszejott :D

2014. ápr. 20. 20:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
tudatosan
2014. ápr. 20. 20:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Néhány hónap után felmerült, hogy mi van, ha valamiért nem is vagyok termékeny (soha nem volt korábban kipróbálva), vagy a férjem spermája már nem a régi (20 éves a gyereke).

Megbeszéltük, hogy ő lead egy mintát, én meg egy hónapig egy egyszerű telefonos alkalmazással néztem, hogy mikor lehet peteérés, mikor voltunk együtt.

Tovább nem jutottunk (ő orvosig se jutott el), mert terhes lettem. Viszont annyiból jól jött az app, hogy napra pontosan tudom, hogy mikor estem teherbe.

2014. ápr. 20. 20:05
 4/18 A kérdező kommentje:
Én is most akarom abbahagyni a gyógyszert, de én úgy vagyok vele, ha akar úgyis jön.
2014. ápr. 20. 20:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem terveztük különösebbenn. Abbahagytam a fogamzásgátlót,fél évig pharmatexel védekeztünk, majd úgy voltunk vele, h jőjjön, ha jönni akar. Ha egyenlőre nem jön, akkor még tudunk várni,nem keseredünk el, ha pedig jön, akkor nagyon fogunk örülni neki. 3 hónap után jött is, itt van a pocimban :)
2014. ápr. 20. 20:22
 6/18 anonim ***** válasza:
Amikor abbahagytam a gyógyszert, mi is még lazák voltunk. Úgy voltunk vele, hogy úgyis jön, hiszen sokat is szexeltünk, meg hát nem olyan nagy kunszt gyereket összehozni. Aztán hónapokkal később sem jött össze és elkezdtem figyelni magam, hogy peteérés környékén mindenképpen együtt legyünk. Fél év sikertelen próbálkozás után jött a hőmérőzés, szex utáni gyertyázás, vitaminok nekem is, a férjemnek is. a 10. sikertelen hónap környékén kezdtük el kivizsgáltatni magunkat. Egészségesek vagyunk, jókor is voltunk együtt mindig, a baba mégis több mint egy évet váratott magára. SZóval van az az idő, amikor a laza összebújást felváltja a tudatos gyerekgyártás...
2014. ápr. 20. 21:09
 7/18 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ennyire gyereket akarni???? Ez borzasztó!
2014. ápr. 20. 21:19
 8/18 anonim ***** válasza:
eldöntöttük, majd azt mondtuk, hogy jön, amikor jönni akar. rá 4 hétre teszteltem, mert nem jött meg, (igaz csak pár napot késett, bár sose tudtam pontosan mikor kéne menstruálnom vagy mikor nem..) szoval 4 hétre rá lett egy pozitiv tesztünk
2014. ápr. 20. 21:22
 9/18 anonim ***** válasza:

Igen, tudatosan.

Mikor letettem a fog. gátló tablettát (9 év után), 1 hónapig gumival védekeztünk, majd azt is elhagytuk, és az első "éles" hónapban összejött.

Nem számolgattam semmit, nem méregettem.

2014. ápr. 20. 21:35
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

"Hogy lehet ennyire gyereket akarni???? Ez borzasztó!"

Aha, te most hagyod abba a gyógyszert és még könnyen beszélsz. De mondjuk egy év sikertelen próbálkozás után, majd megkérdezlek erről, jó?

Kívánom, hogy ne járj úgy, hogy minden hónap újabb csalódás legyen, és ne kelljen elkezdened félni attól, hogy valami bajod van neked vagy a párodnak, közben meg csak telik az idő. Én 30-on túl voltam, amikor belefogtunk a gyerekprojektbe (így alakult, ekkor találtam meg a párom), szóval az idő sem mindegy, hogy 25 évesen vagy 30-on túl kezdi valaki.

2014. ápr. 20. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!