Ti tudatosan estetek teherbe?
1.honap: szamolgattuk - nem jott ossze
2.honap:nem szamolgattuk -osszejott :D
Néhány hónap után felmerült, hogy mi van, ha valamiért nem is vagyok termékeny (soha nem volt korábban kipróbálva), vagy a férjem spermája már nem a régi (20 éves a gyereke).
Megbeszéltük, hogy ő lead egy mintát, én meg egy hónapig egy egyszerű telefonos alkalmazással néztem, hogy mikor lehet peteérés, mikor voltunk együtt.
Tovább nem jutottunk (ő orvosig se jutott el), mert terhes lettem. Viszont annyiból jól jött az app, hogy napra pontosan tudom, hogy mikor estem teherbe.
Igen, tudatosan.
Mikor letettem a fog. gátló tablettát (9 év után), 1 hónapig gumival védekeztünk, majd azt is elhagytuk, és az első "éles" hónapban összejött.
Nem számolgattam semmit, nem méregettem.
"Hogy lehet ennyire gyereket akarni???? Ez borzasztó!"
Aha, te most hagyod abba a gyógyszert és még könnyen beszélsz. De mondjuk egy év sikertelen próbálkozás után, majd megkérdezlek erről, jó?
Kívánom, hogy ne járj úgy, hogy minden hónap újabb csalódás legyen, és ne kelljen elkezdened félni attól, hogy valami bajod van neked vagy a párodnak, közben meg csak telik az idő. Én 30-on túl voltam, amikor belefogtunk a gyerekprojektbe (így alakult, ekkor találtam meg a párom), szóval az idő sem mindegy, hogy 25 évesen vagy 30-on túl kezdi valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!