Ti tudatosan estetek teherbe?
Jah, hogy te nem is akarsz? Egyelőre nem vagy egyáltalán nem?
Most mér értem, hogy miért tartod borzasztónak, ha valaki annyira akar gyereket, hogy a sikertelen hónapokat csalódáskétn éli meg. Ha nem vágy rá, akkor persze, hogy nem értheted meg azokat, akik vágynának rá nagyon, csak nem sikerül nekik hamar.
Ha te nem akarsz gyereket, akkor talán engedd el a férjedet, hátha talál egy másik nőt, akibe némi érzelem is szorult.
Hogy lehetsz ilyen érzéketlen? Felteszel egy kérdést, aminél sejtheted, hogy lesz olyan válasz, hogy mindent megtesz, és irsz egy ilyen bunkó kommentet.
2. hónapban terhes lettem, nem néztem semmit. De ha nem sikerült volna fél éven belül, én is megtettem volna mindent, hogy legyen babánk, mégha számodra ez borzasztó.
Számomra meg az a borzasztó, hogy valószínű te egyből terhes leszel ilyen hozzáállással, más meg aki mindennél jobban vágyik babára nehezen vagy sehogy nem esik teherbe :-(.
"a férjem spermája már nem a régi"
.... max a petesejted lehet öreg az van amivel megszöülettél, a sperma folyamatosan termelődik.ez így elég kóklerül hangzik
ezért sem értem miért nem a pasik fogamzás gátlanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!