Akiknek 1-2 hónapon belül sikerült teherbe esniük, ti készültetek rá tudatosan, vagy "csak" szerencsétek volt?
Úgy értem, hogy mielőtt elkezdtetek próbálkozni, előtte pár hónappal már letettétek a cigit/csökkentettétek a kávét vagy alkoholt/leadtátok a súlyfeleslegeteket/szedtetek vitaminokat, stb?
Mi szeptemberre tervezzük, hogy elkezdünk próbálkozni a babával, és ha gyorsan szeretnénk összehozni, gondolom nekem is érdemes lenne ezeket az előkészületeket megtenni. Vagy végigbulizhatom még egyszer, utoljára a nyarat? :)
Tesóm, most várják a harmadikat, mindegyik baba a 3. próbálkozós hónapban jött össze.
Az első előtt fél évvel letették a cigit (férje is), tesóm elment alap-kivizsgálásokra: labor, tüdőszűrés, fogászat, nőgyógyász (rákszűrés). Tudatosan odafigyelt az étkezésre, bár ők alapból sok zöldséget, leves esznek, kiegyensúlyozottan táplálkoznak.
Mindhárom terhességnél Femibiont szed(ett) az első trimeszterben.
Káros szenvedélyem előtte sem volt, így nem kellett semmiről leszoknom. Amikor eldöntöttük, hogy elkezdünk próbálkozni, vettem folsavat és elkezdtem szedni, mondván, hogy 2-3 hónappal előbb már érdemes elkezdeni. Végül elsőre összejött, de nem gondolom, hogy bármi összefüggés lett volna.
Szerintem inkább bulizd végig a nyarat "még utoljára". :))
Szia.
Nem dohanyoztam,nem kaveztam igy ezekrol nem kellett leszokni. Abbahagytam a fogamzasgatlot es vartunk egy honapot,kozben elkezdtem szedni a folsavat. Elso honapban sikerult,ma mar 4 eves,van gy 20 honapos kisteso is,aki szinten elso honapban sikerult, bar ekkor nem szedtem semmit.
Ha dohanyzol akkor tedd le most,ne a terhesseg elso honapjaban szenvedj miatta. Abban a honapban amikor kezditek a probalkozast akkorcelszeru ha nem iszol alkoholt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!