Hogyan készültök/készültetek a lombikra mind testileg mind lelkileg?
Ebben a hónapban elkezdődik a kezelésem,február közepén lesz a beültetés.Már nagyon izgulok.
Iszom gyógyteákat méregtelenítés céljából.Leszoktam a kávéról.
Mit tehetnénk még azért,hogy sikeres legyen a lombik?
Úgy olvastam beültetés után sok folyadékot kell inni, és sok fehérjét enni.
Tudtok még esetleg vmi jó tanáccsal szolgálni?
Én már nagyon várom!!! (nekem is februárban vagy márciusban lesz) Tudom, h megterhelő mind testileg, mind lelkileg, de érzem, h sikerülni fog!! :-D
Amúgy a jótanácsok nekem is jól jönnek majd :-)
Még egy kérdésem lenne a kérdezőtől: mit mondtak, h a ciklus hányadik napján indul a kezelés? Ja, és gondolom, a kezelés inításától számított következő peteéréskor veszik le a petét és 3 nap múlva ültetik vissza a babát.. Jól tudom? (nekünk csak a jövő héten lesz a tájékoztató)
Köszi a válaszokat, és sok sikert kívánok Neked is!
Utolsó vagyok, újra:) nekem is márciusban volt, igaz nem tavaly...de a március jó hónap, nekem akkor sikerült:)
Szurkolok nektek
1.válaszolónak
Még sajnos csak annyit tudok,hogy a menszesz 21.napján kezdődik a kezelésem.(ez január 28).Pont ma jött meg,így tudtam kiszámolni.
Majd csak 16-án megyek megint ultrahangos vizsgálatra és akkor beszélünk meg mindent a doktornővel.Akkor már fel is írja a szurikat meg a gyógyszereket.Olyan izgi.
Már annyira várom.
Szeptemberben voltunk konzultáción,akkor annyira távolinak tűnt a február.de szerencsére most már vészesen közeleg:)
A babára lassan 3 éve várunk.:((
Nagyon bízok most a sikerben.
Te hova jársz?
Utolsó válaszolónak:
Mi is a pesti Kaáli Intézetbe járunk, a Kováts Tímea Doktornőhöz.
Nagyon aranyos, és szakmailag is kíváló.
Örülök,hogy őt választottam.
Te kihez jártál?
Utolsó válaszolónak:
Sajnos nekünk nem lehetett inszem,csak a lombik jöhet szóba,mert mindkét petevezetékem átjárhatatlan.
Tavaly augusztusban derült ki.:((
Sok sikert nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!