Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan készültök/készültetek...

Hogyan készültök/készültetek a lombikra mind testileg mind lelkileg?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban elkezdődik a kezelésem,február közepén lesz a beültetés.Már nagyon izgulok.

Iszom gyógyteákat méregtelenítés céljából.Leszoktam a kávéról.

Mit tehetnénk még azért,hogy sikeres legyen a lombik?

Úgy olvastam beültetés után sok folyadékot kell inni, és sok fehérjét enni.

Tudtok még esetleg vmi jó tanáccsal szolgálni?

2009. jan. 4. 12:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
privátban leírtam, mi a különbség. Nálam úgy volt, h először volt asszem 6 inszemináció, és csak utána lehetett kezdeni a lombikot, de ez 13 évvel ezelőtt volt, azóta biztos változott.
2009. jan. 4. 18:39
 12/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Mi a Budai Meddőségi Centrumba járunk, novemberben kezdődtek a kivizsgálások. A doki olyasmiről beszélt, h januárban kezdhetjük a kezelést, csak mi elutazunk, és csak a 23. napomon tudnánk kezdeni, remélem, nem csúszunk emiatt egy hónapot.. Mindenkinek köszönöm én is a választ!
2009. jan. 4. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!