Ti, hogyan készültetek fel a baba projektre? És mennyi idő után sikerült?
Én az első kisfiamnál eldöntöttem, hogy jöhet a gyerek és 2 hónap múlva már össze is jött. Semmi féle felkészülés nem volt, mármint egészségügyi. SAJNOS. Szép nagy erős babám lett, de sajnos már a legelején kiderült, hogy gyengébb az immunrendszere mint sok más kicsinek, és még tejallergiája is van.
Most megint azt gondoltuk, hogy jöhet a baba lassan, ezért belekezdtem egy komoly sejtszintű méregtelenítésbe, ami 5 hónapos kúra, már szedek omega3-at és mást táplálék kiegészítőt. Mindenből csak ellenőrzött klínikai tanulmányokkal alátámasztott termékeket szedek és azt adok a kisfiamnak is. Annyi szemetet lehet kapni. Szóval én most ezt teszem, ja és a férjem is méregtelenít nyílvánvalóan. Áprilisban elmegyek majd nagylaborba, tüdőszűre, már van időpontom mammográfiára is. Hát most ennyi jutott az eszembe. Ha van kérdésed írj.
Első válaszoló!
Sajnálom, hogy ez így alakult és örülök, hogy téged ezek a dolgok, amiket tervezel megnyugtatnak, de egy percig ne legyen bűntudatod. Nem a te hibád az, hogy a kisfiadnak gyengébb az immunrendszere. A gyerek, ameddig a hasadban van, minden neki szükséges dolgot elvesz, akár a te hátrányodra is. Szóval első körben te szenvednél hiányban, nem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!