Mennyi idő után estetek teherbe? A párommal nem védekezünk kb.2 hónapja és még semmi.
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 17:47
1/9 anonim válasza:
3. Próbálkozásra. Ne add fel 2 honap az meg semmi :)
A lényeg, hogy ne gondolj rá görcsösen, legyetek egyutt amikor kívánjátok egymást (figyelhetsz, hogy melyik heten kell majd többször) de ne ezen agyalj egesz nap/ mindennap es biztos sikerülni fog!
Én ra görcsoltem es mikor vegre valami elterelte a figyelmemet na akkor sikerült is teherbe esnem úgy hogy csak 2* tudtunk egyutt lenni :D :D
Drukkolok !!!
2/9 anonim válasza:
Mi szeptember óta nem védekezünk és semmi... :(
3/9 anonim válasza:
1,5 év után jött össze!!Nyugi ne streszelj rá jönni fog ő!! :) Mihamarabbi babásodást!!20hkm
4/9 anonim válasza:
Mi július óta nem védekezünk és semmi... :(
5/9 anonim válasza:
az első a 2. hónapban összejött, a második egy egész év után. pedig mindent ugyanúgy csináltunk, a második mégis ennyit váratott magára. az orvosom szerint nem az baj, hogy a második egy év alatt jött össze, hanem inkább az elsővel volt hamar szerencsénk.
6/9 anonim válasza:
Nekünk első baba 1. hónapban, második baba 13 hónap után. Ne stresszelj, még nagyon kevés idő telt el.
7/9 Niki444 válasza:
Sziasztok. A párommal mi decembertől próbálkozunk de semmi.. én is sokat gondolok rá, mert nagyon szeretném... A nőgyógyászom az inofolic étrend kiegészítőtt tanácsolta.. magyarországon csak 60 tasakos van kb 12 ezer, de ha van lehetőséged akkor szlovákiában van 20 tasakos kb 15 euro... Én péntektől szedem... Sok sikert nektek is
8/9 anonim válasza:
Nekünk 3,5 hónap után sikerült. Szurkolok, hogy Nektek is mielőbb összejöjjön.:)
9/9 anonim válasza:
Októberbe hagytam abba a tabszit es most jött össze 4.dik honapba sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!