Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem ertem miert van az hogy a...

Nem ertem miert van az hogy a vekony bekepzelt lanyok miert nezik le a 100kg feletti kismamakat? Es azt sem hogy miert zavarja oket hogy egy ilyen nagyobb darab no is boldog hazassagban el.

Figyelt kérdés
Valaki valaszt tudna nekem adni :)

2014. júl. 3. 22:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
Ez csak nekem zavaros?
2014. júl. 4. 00:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, eleg bosszanto lehet amikor a sulyodrol meg rolad beszelnek. En is felszedtem jo psr plusz kilot. Mindig 60-65kg voltam az 170cm magassagomhoz, most 75-80kg kozott mozog. Sokan megszoljak a csaladban. En csak nevetek mar rajta.

Amit viszont nem ertek, hogy jon ide az h meg nincs gyereked de megszolnak kismama pkent. Vagy arra gondoksz h igy is tulsullyal kezded es ha teherbe esel akkor joval tobb szalad majd fel es ezt kritizaljak? Vagy h egyaltalan miert akarsz igy teherbe esni, es hogy lehet vki tulsulyosan boldog?

Amugy en is talalkoztam mar olyan nagykepu tulsulyos anyukaval, azt hittem a pofam leszakad.

Igy tenyleg elmondhato h oda-vissza vannak bekepzelt emberek. Ez tnem feltetlenul kilora merik. :-)

Szerintem ne foglalkozz masokkal, mindenki ksrogjon es kesz. Ha akarsz teszel ellene, hogy a kilokbol menjen le, ha nem a te dolgod. Masnak ettol se tobb, se kevesebbje nem lesz.

2014. júl. 4. 05:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik engem elkerülnek a vékony beképzelt lányok, de nem akarom elhinni, hogy ez kg-tól függ. Egy nagyon beképzeltet ismerek de ő 80 kg és mindig mindent kritizál. Nem foglalkozom vele, mert rövid az élet, nincs időm ilyenekkel foglalkozni :)

A felszedett kilók engem sokkal jobban zavarnak mint másokat, sőt... a legjobb formámban 62 kg voltam a 168 centis magasságomhoz és mindenki mondta hogy túl sovány vagyok, hízzak vissza pár kilót. Akkor 90ről fogytam le úgy, hogy csak reggel és délben ettem és szinte minden édességet megvontam magamtól. Utána lazítottam és 3 év alatt feljött 10 kiló és engem zavar. Sokan mondják hogy így jobban nézek ki de ez nem vigasztal. Gyereket akarok és mi lesz velem ha teherbe esek és még feljön 20 kiló? Nem mondom hogy nem lehet az ember túlsúlyosan boldog, de még egy teltebb embert se láttam aki ne panaszkodna ha találkozunk hogy fogynia kellene. A kérdésedre a válasz: kit érdekel mit mondanak mások? Ha neked így jó akkor szuper, ne foglalkozz mások véleményével, csak éld az életed. Nem lehet mindenkinek megfelelni.

2014. júl. 4. 07:24
 14/27 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is zavaros a kérdésed!

Alapból vannak emberek,akik szeretnek másikat kibeszelni.Nem kell meghallani!

Ez nem kilótól függ,fordítva is igaz:sokszor a nagyon sovány nőkön is csamcsognak..

Ha Te jól érzed magad úgy a bőrödben,ahogy most vagy akkor jò.Ha nem,akkor tegyèl ellene.(mindenki tud fogyni,Vagy par kilot felszedni)

Az viszont őszintén elmondom,hogy a 3terhessegem alatt rengeteg túlsúlyos anyukàval találkoztam,amin én is nagyon ledobbentem..Nem értem,hogy nem félnek a magas vérnyomás,cukor stb problémáktól.Nem hiszem,hogy egészséges jelentős túlsúllyal babat vállalni,aztan azalatt ujabb 20kilot hizni.

2014. júl. 4. 07:45
 15/27 anonim ***** válasza:
12%
én jelentös tulsullyal estem teherbe, nem féltem se a cukortol, se a magas vérnyomástol. terhesség elött is naponta 1,5 -2orákat edzettem, terhesség alatt is. nem volt bajom a cukorral, se a magas vérnyomással. (általában ez a normál vagy vékony alkatuaknál jön ki, pl. nekem 3 ismerösömnek is diétázniuk kelett terhesség alatt, cukor, vérnyomás, vizesedés miatt, mindhárman 48-50kg voltak) a terhesség alatt, annak akinek jelentös tulsulya van, általában kevesebb kilpoval jön ki, mint, amivel elkezdte a terhességet. igy nálam is ez volt. terhesség alatt is fogytam, -15 kg-val lettem "könnyebb", a terhesség elötti sulyomhoz képest.. persze a jelentös tulsuly nem a 80-90kg -os kategoriára vonatkozik.
2014. júl. 4. 08:12
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
Már elég öreg vagyok ahhoz, hogy tudjam, ez nem róluk szól, hanem rólad. Csak akkor lehet bántani vkit vmivel, ha őt magát is zavarja. Ha így van, azt pedig neked kell megoldanod...
2014. júl. 4. 08:44
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak a vékony lányok beképzeltek, ez nagyon hülye sztereotípia. Ez egyáltalán nem súlyfüggő. Én nem vagyok nagydarab, magas vagyok és vékony (engem ezzel sokat CIKIZNEK, ennek is van hátránya, pedig sokat eszem, mégis aki nem ismer, azt hiszi, hogy csak salátán élek :( pedig nem.) a barátnőim nem éppen soványak,sőt.. de imádjuk egymást már 12 éve.
2014. júl. 4. 10:25
 18/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommenteket. Arik vagytok. Bersze hogy zavar... De sosem voltam vekony. Es eddig senkit nem "izgatott" hogy mekkora darab vagyok. Csak most. De igazatok van . nem foglalkozom vele. De a joszandeku kritikat meghalgatom ezutan is. :) a fo hogy a ferjem igy szeret ahogy vagyok. Es rajtavagyunk a babaprojekten. Regen is szultek a tulsulyos holgyek. Meg egyszer koszonom hogy kommenteztetek!
2014. júl. 4. 11:39
 19/27 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, ez a lényeg:) a férjednek és magadnak kell megfelelj, és ezen kivül senki másnak. Nagyon sok rosszindulatú ember van, aki ha akar bármibe beleköt, nem kell ahhoz túlsúly...viszomnt nem csak 50kilósan lehet szexinek lenni :) Sok sikert a babához :)

Ja, amúgy csak egy példa. Kolléganőm kérdzte, hogy mikor lesz babánk, és erre főnökASSZONY, aki egy arrogáns, lenéző szingli, bekiabál, hogy: óóóóó MINEK AZ MÉG NEKIK?? teljesen kiakadtam ezen, de nem szóltam semmit egyelőre. Szóval érted miért írom le. Nehogy már más döntse el, azért mert ő kijelentette, hogy utálja a gyerekeket, és neki soha nem kell, nekem se legyen.

30éves vagyok, és 7hetes kismama

2014. júl. 4. 11:51
 20/27 anonim ***** válasza:
72%
Alapból nem egészséges ha valaki 100 kiló feletti súllyal rendelkezik, nemhogy kismamáról van szó. Én nem vagyok vékony, nem nézem le ha valaki így vállal gyereket de nem is tartom egészséges dolognak. Persze van olyan, hogy valaki beteg stb...de valljuk be az esetek jó nagy százalékában tudna leadni a súlyából az ember ha igazán akarna csak éppen nem foglalkozik a dologgal, mert hát "a férjem így fogad el", "ln jól érzem így magam a bőrömben" és a többi. Nem 1-2, vagy 5-10 kiló súlyfeleslegről beszélek, hanem amikor már valaki tényleg a túlsúlyos kategóriába tartozik, akár 100 kiló felett van és nem érdekli a dolog, szerintem ott felelőtlen az anyuka ha így vállal gyereket és előtte még csak meg sem próbál fogyni. barátnőmnek például teljesen normális alakja volt, míg nem elkezdett egy irodában dolgozni. Elköltözött otthonról, már nem anyuci főz rá hanem éppen este gyorsan összedobnak valami gyors kaját, mirelit cucc, üdítő hegyek, egészségtelen kaják azóta és nem érti mitől duplázódott(!) meg a súlya 3-4 év alatt. Nem egyik napról a másikra, de szép lassan elhízott. Most hiába próbálkoznak már mindenféle csoda módszerrel, egyszerűen nem jön össze nekik a baba. Mikor mondtam neki, hogy esetleg életmódot váltana, kicsit odafigyelne a súlyára, fogyna kicsit stb...lehet nagyobb eséllyel indulna neki akkor vérig sértődött hogy mit képzelek én, hogy ilyet mondok, meg mit kritizálom a súlyának semmi köze az egészhez...azóta orvos is már mondta neki, elmondta hogy milyen kockázatokkal járhat a terhesség így ha össze is jön...azóta talán belátta hogy nem lenézzük, meg csesztetjük ezzel...
2014. júl. 4. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!