Nem ertem miert van az hogy a vekony bekepzelt lanyok miert nezik le a 100kg feletti kismamakat? Es azt sem hogy miert zavarja oket hogy egy ilyen nagyobb darab no is boldog hazassagban el.
Igen, eleg bosszanto lehet amikor a sulyodrol meg rolad beszelnek. En is felszedtem jo psr plusz kilot. Mindig 60-65kg voltam az 170cm magassagomhoz, most 75-80kg kozott mozog. Sokan megszoljak a csaladban. En csak nevetek mar rajta.
Amit viszont nem ertek, hogy jon ide az h meg nincs gyereked de megszolnak kismama pkent. Vagy arra gondoksz h igy is tulsullyal kezded es ha teherbe esel akkor joval tobb szalad majd fel es ezt kritizaljak? Vagy h egyaltalan miert akarsz igy teherbe esni, es hogy lehet vki tulsulyosan boldog?
Amugy en is talalkoztam mar olyan nagykepu tulsulyos anyukaval, azt hittem a pofam leszakad.
Igy tenyleg elmondhato h oda-vissza vannak bekepzelt emberek. Ez tnem feltetlenul kilora merik. :-)
Szerintem ne foglalkozz masokkal, mindenki ksrogjon es kesz. Ha akarsz teszel ellene, hogy a kilokbol menjen le, ha nem a te dolgod. Masnak ettol se tobb, se kevesebbje nem lesz.
Úgy látszik engem elkerülnek a vékony beképzelt lányok, de nem akarom elhinni, hogy ez kg-tól függ. Egy nagyon beképzeltet ismerek de ő 80 kg és mindig mindent kritizál. Nem foglalkozom vele, mert rövid az élet, nincs időm ilyenekkel foglalkozni :)
A felszedett kilók engem sokkal jobban zavarnak mint másokat, sőt... a legjobb formámban 62 kg voltam a 168 centis magasságomhoz és mindenki mondta hogy túl sovány vagyok, hízzak vissza pár kilót. Akkor 90ről fogytam le úgy, hogy csak reggel és délben ettem és szinte minden édességet megvontam magamtól. Utána lazítottam és 3 év alatt feljött 10 kiló és engem zavar. Sokan mondják hogy így jobban nézek ki de ez nem vigasztal. Gyereket akarok és mi lesz velem ha teherbe esek és még feljön 20 kiló? Nem mondom hogy nem lehet az ember túlsúlyosan boldog, de még egy teltebb embert se láttam aki ne panaszkodna ha találkozunk hogy fogynia kellene. A kérdésedre a válasz: kit érdekel mit mondanak mások? Ha neked így jó akkor szuper, ne foglalkozz mások véleményével, csak éld az életed. Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Nekem is zavaros a kérdésed!
Alapból vannak emberek,akik szeretnek másikat kibeszelni.Nem kell meghallani!
Ez nem kilótól függ,fordítva is igaz:sokszor a nagyon sovány nőkön is csamcsognak..
Ha Te jól érzed magad úgy a bőrödben,ahogy most vagy akkor jò.Ha nem,akkor tegyèl ellene.(mindenki tud fogyni,Vagy par kilot felszedni)
Az viszont őszintén elmondom,hogy a 3terhessegem alatt rengeteg túlsúlyos anyukàval találkoztam,amin én is nagyon ledobbentem..Nem értem,hogy nem félnek a magas vérnyomás,cukor stb problémáktól.Nem hiszem,hogy egészséges jelentős túlsúllyal babat vállalni,aztan azalatt ujabb 20kilot hizni.
Kérdező, ez a lényeg:) a férjednek és magadnak kell megfelelj, és ezen kivül senki másnak. Nagyon sok rosszindulatú ember van, aki ha akar bármibe beleköt, nem kell ahhoz túlsúly...viszomnt nem csak 50kilósan lehet szexinek lenni :) Sok sikert a babához :)
Ja, amúgy csak egy példa. Kolléganőm kérdzte, hogy mikor lesz babánk, és erre főnökASSZONY, aki egy arrogáns, lenéző szingli, bekiabál, hogy: óóóóó MINEK AZ MÉG NEKIK?? teljesen kiakadtam ezen, de nem szóltam semmit egyelőre. Szóval érted miért írom le. Nehogy már más döntse el, azért mert ő kijelentette, hogy utálja a gyerekeket, és neki soha nem kell, nekem se legyen.
30éves vagyok, és 7hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!