Ha egy kisgyerek lenyel egy nagyobb darab valamit akkor azt kikakálja vagy lehet tőle nagyobb baj is?
Háát, nem tudom... szerintem kizárt, hogy úgy lenyelje, hogy nem veszed észre. Mindent átnéztél már? Ruhaujjak, zsebek, padló?
Lehet én is túlparázom, de nem biztos, hogy hülyeség lenne felhívni legalább egy dokit, hogy mi a véleménye.
Hogy lehet egy darab tipp 10 cm?
Nem hiszem hogy lenyelte, az tul nagy, hogy ne kezdjen el fulladozni. Valahova eldugta, amugy 2 evesen mar megkerdezheted tole, hogy hova rakta, ha a szajara mutat, akkor lenyelte, de akkor irany az orvos, mert a gyomorsav leoldja a lakkot es a zselet a muanyagrol, de jo esellyel csak eldugta valahova.
Bőven lehet belőle komolyabb gond is.
Az én gyerekemnek egy csavart sikerült lenyelnie, megröntgenezték, mivel már a gyomorban volt, így hazaküldtek minket, hogy ha 4-5 napon belül nem látom a kakijában, akkor irány vissza, mert lehet, hogy elakadt útközben és akkor endoszkóposan meg kell műteni.
Nem tudom, hogy ez a tipp mit tartalmaz, milyen dolgok oldódhatnak ki belőle a gyomorsav következtében. Én bevinném a kórházba. Bár azt jó lenne kideríteni előtte, hogy most akkor lenyelte vagy nem. A kórházban is az lesz az első kérdésük, hogy biztos, hogy lenyelte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!