Nem ertem miert van az hogy a vekony bekepzelt lanyok miert nezik le a 100kg feletti kismamakat? Es azt sem hogy miert zavarja oket hogy egy ilyen nagyobb darab no is boldog hazassagban el.
Figyelt kérdés
Valaki valaszt tudna nekem adni :)2014. júl. 3. 22:20
1/27 anonim válasza:
A kérdésedben megadtad a választ: mert beképzeltek.
Na de nem minden vékony lány beképzelt ám!
2/27 A kérdező kommentje:
Tudom. Tisztelet a kivetelnek!!!
2014. júl. 3. 22:25
3/27 anonim válasza:
én hál istennek ilyennel még nem találkoztam..
4/27 anonim válasza:
A beképzelt lányok mindenkit lenéznek, nem csak a 100 kg feletti kismamákat.
Ne is törődj velük.
5/27 anonim válasza:
A beképzeltség nem kg függő szerintem.
A játszón van egy kb 120 kg-s anyuka, aki olyan magasan hordja az orrát, h csak na.
Ő még vissza sem köszön ha köszönnek neki.
Na mindegy. :)
6/27 A kérdező kommentje:
Csak tudod bosszanto... En meg ugyan nem vagyok terhes vagy legalabb is nem tudok rola. De komolyan hol elnek ezek a lanyok? Felnott gyerekes anyak es olyanokat mondanak irnak ami nem egy edesanyahozmelto. Nekunk "dagiknak"-is epp oly erzeseink vannak mint nekik. Szerintem.
2014. júl. 3. 22:37
8/27 anonim válasza:
én ilyennel még nemigen találkoztam...több olyat látok, hogy önmagukkal elégedetlen nők tesznek gúnyos megjegyzést, meg fikázzák a jó alakú nőket.
9/27 anonim válasza:
Esetleg írnál konkrét példát? Mert ez így elég hülyén hangzik. ( ráadásul a kérdésedből úgy tűnt, mintha kismama lennél, aztán kiderül, hogy mégsem.
10/27 A kérdező kommentje:
Kedves Kata
Tudod vannak jo akaro csaladtagok a vilagban.
Akik nem a sajat csaladjukkal foglalkoznak hanem mindenki massal... Kibeszelik az embert a hata mogott... Pl. Hogy akar egy ilyen kover no szulni... Stb.
Nem az a kerdes hogy terhes vagyok e... Csak tudod rosszul esik sztem
minden nonek ha roszmajuan kibeszelik. Ugy hogy semmit nem artasz a
masik felnek.
2014. júl. 3. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!