Ha csak apróbb darab nyákdugó távozott, akkor valószinüleg nem lesz szülés pár napon belül? Vagy nincs összefüggés, hogy nagyobb adagnak kéne távoznia?
Hasznos lehetett. No de mindegy, nem az volt a kérdésem,amiről vitáztunk, hanem hogyha nem egy darabban távozik,hane több részletben.
Nem érdemes tovább vitáznunk,majd meglátjuk,mi lesz.
De megírhatod,hogy hol vagy szülész nőgyógyász privátban, ha valóban így van. :)
Hát nem semmi milyen szülészek vannak....nem tudom hol vette a diplomáját!
Drága 'szülészünk' van olyan akinek csak a magzatvízzel együtt távozik a nyákdugó...kérdem én az hogy húzza még 2hétig???? Bocs az off-ért, de ez amúgy is csak költői kérdés:D, mielőtt még a szülészünk megmagyarázná azt is h az mi:Amire a költő nem vár választ!!!
Tesómnak a magzatvízzel ment el anyukámnak a magzatvíz elfolyása előtt 3órával...!
Sajnos nem tudok segíteni neked h mi van ha csak darabokban távozik, de az biztos h már nem sok van hátra:)!
Csak nem bírtam kihagyni h egyesek orvosnak állítják be magukat, vagy ha tényleg az akkor elég szégyen a Magyar Egészségügyre nézve!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!