Ha csak apróbb darab nyákdugó távozott, akkor valószinüleg nem lesz szülés pár napon belül? Vagy nincs összefüggés, hogy nagyobb adagnak kéne távoznia?
Figyelt kérdés
Kb fél kiskörömnyi zselés anyag ment el ma.2012. nov. 28. 19:49
11/32 anonim válasza:
Hát én is 2olyan embert tudok akinek elözö nap ment el a nyákdugo.Nekem meg aznap :) Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam,de sztem se 2héttel elöbb!
12/32 A kérdező kommentje:
:) Köszi.Bár azt olvasom, a szine nagyon változó,meg hogy mennyi jön ki, de gondoltam van valami összefüggés.
2012. nov. 29. 08:30
13/32 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Jöhet egyben, jöhet darabokban, de akár napokig is "potyoghat". Nem sok köze van a szülés időpontjához.
Nekem pl 35 hetesen ment el, egy darabban és 38+4re szültem.
14/32 anonim válasza:
Nekem 1 héten keresztül folyamatosan távozott, 1. nap egy nagyobb darab (tenyérnyi), majd minden nap még 1-1 kisebb. Ettől függetlenül, lehet, hogy te pár napon belül szülni fogsz, lehet, hogy csak 2 hét múlva, erre még ne alapozz szerintem.
15/32 anonim válasza:
Szia! Nekem előző terhességemnél a 35. héttől folyamatosan ment el, de valamennyi újra is termelődött. Végül 38. hétre szültem egyéb okok miatt császárral.
16/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen,ma már nagyobb darab jött reggel. Meglátjuk,mit jelent ez, ha egyáltalán jelez valamit. Köszi mindenkinek!
2012. nov. 30. 15:14
17/32 anonim válasza:
A szülész-nőgyógyásznak üzenném, hogy első szülésemnél a nyákdugó pontban előző nap távozott, mint ahogy szültem.
Imádom, amikor tankönyvből osztják a tudományt, a valósággal nem törődve.
A kérdezőnek viszont azt mondom, hogy nekem szép nagy darab jött ki, nem körömnyi, egy mutatóujjnyi :)
18/32 A kérdező kommentje:
Igen azóta nekem is nagyobb darabok jöttek, és már nem is átlátszó,hanem sárgás. De még mindig itt vagyunk,egyben. :)
2012. dec. 1. 08:03
19/32 anonim válasza:
Akkor már biztosan nincs sok hátra.:) Izgalmas :)
Könnyű szülést kívánok!
20/32 A kérdező kommentje:
Köszi, várjuk már:)
2012. dec. 1. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!