Ki nem várja Július közepére?
A Fiam jövô hónapban lesz 5 èves
19 èvesen,egyetlen vèletlen alkalommal jött össze :)
Most talàn mintha elmúlt volna.
Se bugyin,se wcpapiron nem volt folt.
de mèg nem èlem bele magam.
Ti hogy vagytok?
Nekem ma kicsit szùrt a hasam, akkor van ilyen mikor ovum van, szerintem ma van, de a ciklus.hu hètfõre húzta be, de nem baj ma ès hètfõn is együtt leszünk a párommal.
Üdv/Eszter
2 naponta legyetek egyutt :) ugy nem lehet lekesni.
hogy hogy vagyok? Hat mensis gorcs derekfajas (mondjuk az faj egesz honapban ovu elott ovu utan csak ovukor nem vagy is ebben a honapban ezt vettem eszre) kremes ragados folyas, 1-2x volt hasszurka nem tudom lesz e még ma. Eleg àlmos vagyok pedig most keltem fel oraja :D majd kiderul. Ha minden igaz ovu utan 5 nappal vagyok ha hetfot szamoljuk! Korai sajnos.
Úgy nèz ki teljesen elmúlt a vèrzès.
Dög fàradt vagyok,ès fàzom
de nem merek remènykedni :)
Megint van maszat..
èn ezt nem èrtem...
Felhivtam a nôgyógyàszatot,2hèt mulvàra kaptam idôpontot...
Remek,addigra magamtól is ràjövök,mi van :(
Mostmàr azon szurkolok,jöjjön meg rendesen,legyek tul ezen az agybajon,mert ez vmi borzalmas,hogy nem tudom,sôt,ötletem nincs,mi törtènik velem :(
Fèlek rendesen :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
olvasd el ezt hogy egy picit megnyugodj :)
Köszi :)
Igazàból az a legèrdekesebb,hogy konkrètan nem az idegesit,hogu baba van e,hanem,hogy mi van velem.
Lassan 12ève menstruàlok,de ilyen mèg nem volt.
Ès mellette ràadàsul szarul is vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!