Ki nem várja Július közepére?
Figyelt kérdés
Olyan lassan megy az idő, izguljunk együtt :)2014. júl. 2. 17:18
31/182 Szandy89 válasza:
Barnázás kísérheti a beágyazódást és a peteérést is.
Én ma is szúrkálik vagyis inkább nyilal a hasam alja.van még a nem vártig 5 napom,de nagyon nehezen bírom h ne teszteljek.
33/182 A kérdező kommentje:
Nekem peteèrèskor sosem volt barnàm.
Szóval remènykedek :)
2014. júl. 4. 10:00
34/182 anonim válasza:
Remèlem mindenki pozitivat fog tesztelni :-)
Én eddig magnèziumot szedtem de most elkezdem a B6-vitamin szedèsèt.
Üdv/Eszter
35/182 A kérdező kommentje:
Èn feladtam,ujra barnàzok :(
2014. júl. 4. 11:46
36/182 anonim válasza:
Na most vegeztem a dokival. Azt mondta hogy jo es regi mod ez a homerozes ha 2-3 tized fogot emelkedik az mar jo. Es hogy nekem jol emelkedett. Ma reggel 36.4 volt. Viszont kezelt ő engem egy honappal ezelott HPV vel..es azt mondta ne a baban gondolkodjak hanem az oltason..ugy h mikor ezt kimondta elegge elkeseredtem. Megvizsgalt azt mondta minden rendben huvellyel mehszajjal nincs gyulladas a labor vereredmenyem is tokeletes. A szemolcsok is eltuntek. Es h az oktason gondolkodjak. Vett rakszurest azert majd megyek 3 het mulva...ugy h kb ennyi...picit.megnyugodtam...de eleg minimalisan csak :/ lehet felkeresek egy magan dokit..parom is magyarazott hogy egyutt leszunk amikor jol esik es majd jon a baba. Ha jovo ilyenkor sem lesz majd akkor elmegyunk kivizsgalasra...szerinted? Mit tanacsolsz? Nagyon elegem van..azt meg hozza kell tennem..kertem idopontot hozza mert felek azert nem jon ossze a baba mar 4 honapba mert valami bajom van..de ő az oltason lovagolt..
37/182 A kérdező kommentje:
Uhh,hàt nem tudom
Az èn pàrom ma ultracuki volt,probàlt felviditani egèsz nap.
A dokival nem tudom mit lehet kezdeni.
Mindenesetre nem irigyellek,èn màr most teljesen el vagyok keseredve,nem tudom mi lesz,ha honapokig nem sikerül :(
2014. júl. 4. 13:15
38/182 anonim válasza:
Hat nem tudom most sikerult e ...majd kiderul. Augusztusba meg felmegyek pestre van egy professzor anya baratnoje is hozzajar es felmegyunk kovi honapba addig mar kibirom ha addig nem jon ossze! Erre a dontesre jutottunk. Es ugy megnyugszom h nincs semmi baj. De am mar nem erdekel...belefaradtam..jon jon nem nem. Parom is mar ki van ettol meg en is.
39/182 A kérdező kommentje:
Engem most csak az idegesit,hogy mi baj lehet,hogy maszatolok.Sose volt ilyen.
A bugyimon nem làtszik,csak a wcpapiron nèha.
Remèlem nem vmi hormonzavar...
2014. júl. 4. 14:10
40/182 anonim válasza:
igen, ki kell vizsgáltatni vagy beágyazódástól, vagy progi hiány azok szoktak barnázni mensi előtt akár 1 héttel is. én is bárnázom most úgy megvizsgált ez a doki ...bár már most múlik el. meg ez a hasszurka...szombat óta folyamatosan érzem..idegesít. sztm ez a hónap is úszott úgy érzem :( augusztusba Pest és szeptemberbe lehet baba lesz már :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!