Július közepére vagyok kiírva. A nyári babákat mennyi idősen lehet kivinni a szabadba, mondjuk babakocsizni?
Sógornőm mindkét fia júniusban született, már 1 hét után sétáltak 20-30 perceket. Az én fiam szeptember végén született, már október elején, 2 hetesen sétáltam vele.
A te döntésed, ha jó idő lesz, én kivinném már 1 hét után is, ha még csak levegőzni is, de 5-10 percre biztos.
Az én fiam novemberi, 8 naposan már mentünk sétálni. Azóta sem volt beteg, pedig már másfél éves.
Nyáron inkább az jelenthet problémát, hogy meleg van és nem szellőzik rendesen a babakocsi. Én kivinném már 1 hetes korától néhány percre az árnyékos, de nem huzatos teraszra, majd 2 hetesen neki lehet vágni az utcáknak.
Mindenképp reggel, vagy este vidd majd ki, amikor nincs kánikula. 28-30 fok körül bőven elég egy body és egy kissapka vagy egy rövid rugi. Esetleg egy vékony pelenkával takard be, a szél miatt.
Szerintem a nyári melegben neki is jól esik egy séta, kiszabadul a lakás fülledt poklából.
Én biztos vinném.
Boldog babavárást.
ha nyáron szültem volna(egyik gyerek januári, mésik márciusi), már a hazamenetl utáéáni napon tuti a kertben lettünk volna.
De így várni kellet, bár bő 2 ét után már kimentünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!