Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki lehet vinni levegozni a...

Ki lehet vinni levegozni a szabadba babamat az egy honapos oltas elott?

Figyelt kérdés
Jovoheten kapjuk az elso oltasunkat es nem mertem meg emiatt kivinni se,emberek koze se.Lesz vmi mellekhatasa az oltasnak,laz,combfajas stb...
2011. jan. 28. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, de 1 hónaposan milyen oltást kap? Nálunk 2 hónaposan van az első oltás.

Egyébként kiviheted, miért ne vihetnéd ki.

2011. jan. 28. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kiviheted.
2011. jan. 28. 11:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves elso,Izraelben elunk itt 1.hos 2.hos es 3.hos kotelezo oltasok vannak.Pontosan nem tudom mi mire,majd csak az oltas utan.Akkor kapok tajekoztatot az oltasokrol...Koszonom valaszotokat
2011. jan. 28. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen kiviheted ha betöltötte a 2 hetes kort, és ha nincs -5 foknál hidegebb, vagy erős szél/nyirkos idő.Semmi köze a dolgoknak egymáshoz! Nem lesz semmi baja a sétától, imádnak a babák levegőzni! A lányom nagyon jókat alszik a babakocsiban.Ha nagyon hideg van, jól öltöztesd fel, adj rá 2 sapkát. Inkább az oltás utáni első 2 nap lesz érdekes.Ha aznap vagy másnap hőemelkedése lesz, akkor inkább maradjatok otthon.A kislányom is kapott 1 hónaposan oltást.
2011. jan. 28. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ne sértődj meg h nem tudtuk milyen oltást kap 1 hónaposan, te raktad fel hiányosan a kérdést, nem látunk át a gépen és nem tudhatja senki h te izraelben élsz!

Amúgy a friss levegőtől neked se lesz semmi bajod akkor a babádnak sem lehet. menjetek sétáljatok nagyokat.

2011. jan. 28. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Már régen ki kellett volna vinni szegény gyereket, 2 hetes kortól lehet levegőztetni, attól csak betegesebb lesz , ha óvod mindentől.
2011. jan. 28. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 12:48as,az elso valaszolo 11:060s kerdezte h milyen oltast kapunk mert h ok csak 2honaposan kaptak oltast.Ugy gondoltam akkor az egy honapos oltas csak itt"divat" es otthon nem adnak,emiatt is irtam h nem M.o.on vagyok es nem felvagas miatt.Amugy is hidd el szivesebben elnek ott a nyugalomban minthogy az allando haboruskodasban,...de ez mas tema OFF:)Koszonom a valaszokat,akkor megyunk levegozni!:)
2011. jan. 28. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Remélem nem érezted sértésnek a kérdésemet? Nem volt szándékomban megsérteni. Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy miért kap a kicsi 1 hónaposan oltást. Én gondoltam, hogy nem MO.on éltek, márcsak a nem magyar, ékezet nélküli billentyű miatt is.

Arra mások a szokások. Itt születésükkor kapják meg a BCG-t, utána 2, 3, 4 hónaposan vannak oltások. Szerintem ott is ugyan amiatt adják, csak hamarabb.

Az én fiam szeptember végén született, de 2 hetes korában már 20 percet sétáltunk, úgyhogy azért is írtam, hogy nyugodtan kiviheted, miért ne lehetne. Jól felöltözteted, az időjárást te érzed, de azért, mert oltást fog kapni, az ne legyen visszatartó erő. Inkább utána kell figyelni, hogy nem lesz-e lázas, bágyadt stb, mint ahogy írták is már előttem.

2011. jan. 28. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!