Ki lehet vinni levegozni a szabadba babamat az egy honapos oltas elott?
Bocsi, de 1 hónaposan milyen oltást kap? Nálunk 2 hónaposan van az első oltás.
Egyébként kiviheted, miért ne vihetnéd ki.
Ne sértődj meg h nem tudtuk milyen oltást kap 1 hónaposan, te raktad fel hiányosan a kérdést, nem látunk át a gépen és nem tudhatja senki h te izraelben élsz!
Amúgy a friss levegőtől neked se lesz semmi bajod akkor a babádnak sem lehet. menjetek sétáljatok nagyokat.
Első vagyok. Remélem nem érezted sértésnek a kérdésemet? Nem volt szándékomban megsérteni. Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy miért kap a kicsi 1 hónaposan oltást. Én gondoltam, hogy nem MO.on éltek, márcsak a nem magyar, ékezet nélküli billentyű miatt is.
Arra mások a szokások. Itt születésükkor kapják meg a BCG-t, utána 2, 3, 4 hónaposan vannak oltások. Szerintem ott is ugyan amiatt adják, csak hamarabb.
Az én fiam szeptember végén született, de 2 hetes korában már 20 percet sétáltunk, úgyhogy azért is írtam, hogy nyugodtan kiviheted, miért ne lehetne. Jól felöltözteted, az időjárást te érzed, de azért, mert oltást fog kapni, az ne legyen visszatartó erő. Inkább utána kell figyelni, hogy nem lesz-e lázas, bágyadt stb, mint ahogy írták is már előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!