Az én babám is júliusi,7-8 naposan a bejárati ajtóban nézegettünk pár perceket kis vékony takaróba,10 naposan 20 perc séta (lett volna,ha nem állít meg minden néni az utcán megnézni a babát:)),és 12 napos volt mikor először mentünk méreckedni a védőnőhöz.Egyébként igaza van az előttem szólónak,a kórházba tárva-nyitva van minden a 35 fokba.
2010. márc. 24. 20:27
12/17 anonim válasza:
Szia!
09.09-én született a fiam, még nagyon meleg volt, hat naposan jöttünk haza a kórházból, másnap már mentünk.Szerintem ne várj hetekig, a kórházban is azt mondták, hogy már vihetem, használjam ki a jó időt.
2010. márc. 24. 20:36
13/17 anonim válasza:
Nekem tavaly júniusban születtek az ikreim. A kórházból való távozás előtt a főnővér nekem azt javasolta, hogy már aznap vigyük ki a babákat, mert ilyen melegben nem kell félni az esetleges megfázástól.
Aznap nem, de másnap már kint voltam velük délelőtt és délután is. Akkor és azóta sem volt soha semmi bajuk, egészséges, boldog babák.
Szóval ha jó az idő, nyugodtan kiviheted őket már az első naptól kezdve.
9 hónapos ikrek anyukája
2010. márc. 24. 20:51
14/17 anonim válasza:
Augusztusi a lányom, a mózes szellőzött alul és hátul a fejénél is. Talán a harmadik, negyedik napon mentünk ki 10 percre, de mivel szemlátomást azt sem vette észre, hogy nem a kiágyban van így felbátorodva másnap már 1 órát sétáltunk és onnantól fogva minden nap amikor nem esett, még mínusz húsz fokban is.
2010. márc. 24. 21:20
15/17 anonim válasza:
Nekem októberi a fiam: pénteken hazajöttünk a kórházból, vasárnap már sétáltunk. Szombaton azért nem, mert esett, kül. kivittem volna.
Most júniusra várjuk a hugit, vele sem fogok bent ülni a házban, kivéve h esős lesz.
2010. márc. 24. 21:58
16/17 anonim válasza:
Köldökcsonk leesés után (kb. 10 nap)
Mi augusztusiak vagyunk...
2010. márc. 24. 23:18
17/17 anonim válasza:
Én aug 17-én szültem,35 fokban. mikor mehettünk haza megkérdeztem a gyerekorvost a korházban hogy 5 nap múlva kivihetem? Rámnézett kikerekedett szemekkel,és válaszolt. Viccel?? Bent hűvösebb van mint kinnt,szóval holnap már viheti. vittem is mikor már nem vvolt annyira erős nap. de csak 10 percre. Régen volt ez divat hogy 2 hétig ki se mozdulj. a 8 éves lányomnál még az volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!