Csajok, légyszi leírnátok a személyes tapasztalataitokat a clostylbegit tablettáról?
Köszi mindenkinek. Hát remélem mellékhatásként hízás nem lesz, mert igy is van rajtam pár kiló felesleg. Sokáig nem szeretném szedni.Remélem minél hamarabb sikerul.Mindenkinek ezt kivánom!
16:27-es válaszoló: gratula a babához és sok szerencsét , egészséget a továbbiakban is!
Bocs, ez lemaradt:
A 14:18-as válaszolónak is sok boldogságot, egészséget kivánok! A tobbieknek kitartást! majdcsak lesz valami
Szia !
Én is szedem a closty-t ez a 4 hónapom. a mensim 2 napjától kell 7 napig 2x1 et majd ha nem jönn meg akkor duphasztont 5 napig3x1. Az első hónapban abszolút nem jött meg a második hónapban másfél napra úgy 34 napos ciklusra a 3 hónapban (ami december volt) meg kellet volna jönnie 6 -án (28napra) nem jött meg azt mondta a doki köv.naptól 5 napig 3x1 duphasztont erre 16.-án este el kezdtem vérezni 17.ére darabos vérzésem volt ami nagyon fájt találtam valamit a mensiben ami mint kiderült embrió volt. Az nap azt mondta a dokim hogy akkor closty újra mert ez elment (fa..a)úgy hogy 18-tól 7 napig 2x1 closty elvileg 12-re nem várom. Hétfőn megyek uh-ra és a doki majd mondja. Ja és amit elfelejtettem a nov. 19-től kellet szednem a merckformin xr750-es gyógyszert amit napi 2x1 kellet szednem. Gondolom ezt hétfőn újra fel írja. Tünetek: Fáj a fejem sürübben mellfeszülés alhasi fájdalom a merckformintól hasmenés hányinger hányás rossz közérzet. De én nem tapasztaltam elvékonyodott méhnyálka hártyát Mondjuk nekem alapban vékony volt és a tüszöim is kicsik azért kaptam a clostyt és a duphasztont a mercformint meg azért írta mert volt cukorbeteg a családban és én se vagyok egy kisdarab. Bocsi a hosszú kortörténetért de így teljes mert nem mindegy mit mire szedsz. Ha úgy vesszük nekem segitett is meg nem is. Most reménykedek hogy össze jött. Sok sikert a babához.
utolsó vagyok
napi 1 e vitamint szedek 200mg-osat a nyálkahártya miatt.
A 22:47-es válaszolótól kérdezném: a Duphastont miért csak 5 napig kell szedned? Nekem mindig a ciklus második felében kellett elkezdenem szedni (napi 3x1) az alacsony progeszteronszintem miatt, de nem szabadott abbahagynom, csak ha negatív lett a teszt és már kezdett megjönni. Most sikerült a baba, és a 12. hétig folyamatosan kell szednem, mert ennél korábbi megvonása vetélést okozhat! Nézz ezeknek utána, ne hagyd, hogy a következő babával is ez történjen!
Többieknek bocsi az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!