Ki nem várja június végére - július elejére?
Volt itt hónapokon keresztül egy csoport... :)
Akik hónapról hónapra egymásért izgultak...
Most nem találtam a következő hónapot, így én felteszem a kérdést...
Bea :)
drukkolok ismét mindenkinek :) nekem 14én volt pé. 1szer tudtunk együtt lenni :( de bizakodó vagyok :) igaz azóta folyamatosan szurkál a petefészkem hol az egyik hol a másik oldalon néha még egy kicsit görcsölök is. remélem ez a hónap mindenkinek sikeres lesz :)
Andi
Az biztos, hogy szuper lenne! Andi nekem 10-én volt peteérésem, ma teszteltem egyet Amazonnal, negatív lett, majd néhány nap múlva újra tesztelek.. :) A teszt szerint, már a 10. napon ki kellene mutatnia, ma volt a 12. nap peteéréstől.... Éljen a jó kis marketing... :)
Mai hőm...:/ :D
Petra
Nekem behuzott egy ovut a ciklus.hu, de szerintem kizart, hogy volt :/ nekem olyankor mindig vannak tuneteim, most nem nagyon volt semmi, q hom is hulye meg mindig. Mit gondoltok?
Nem vagyok görbeszakértő, de szerintem 13-án volt ovud.
Az, hogy nem volt tünet nem jelent semmit :) Petra
Azt én sem értem, hogy őszinte legyek. Csajok ki mikorra nem várja most pontosan? Csak hogy tudjam követni.. :D
Én 28-ra.. :D
Petra
Sziasztok!Én augusztus 1-re nem várom.Tegnap voltam íriszdiagnosztikán és a doki mondta hogy van egy kis petefészek gyulladásom,kaptam rá bogyókat,remélem jó lesz és nem zavar be.
Pati megértelek,nekem is nagyon messze van a jövő hét péntek...:(
Petra nálad van a legrövidebb idő a nem vártig,de ilyenkor egy nap is hosszú.:( Drukkolok hogy mindenkinek sikerüljön.:)
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!