Nekem elvileg 25.-en lesz ovum, kivancsisagbol kiszamoltam a jonas napomat, az pedig 24.-e, ugyhogy juhu :)))) eddig nagyon cikkcakkos a gorbem, de valoszinuleg azert, mert a nagy melegben rengeteget iszom, igy szinte minden ejjel minimum egyszer ki kell szaladnom pisilni :D arra meg lusta vagyok, hogy akkor merjek, szoval igy nyilvan nem teljesen realis az adat :D de nagyon izgulok :)) es olyan veszettul messze van az a rohadt augusztus :D Pati
2014. júl. 21. 07:44
139/219 anonim válasza:
Sziasztok!
Pati ez nagyon izgi,mindent bele!:)Nekem pénteken volt ovum. Szombaton és vasárnap egész nap olyan furán rosszul voltam, görcsölgetett a hasam, a melleim majd leszakadtak és állandóan éhes voltam pedig ilyen melegben nekem sosincs étvágyam.Lehet hogy csak akkor repedt meg a tüszőm,vagy gondoltam beágyazódásra mert együttlét után 9. és 10. napon voltam a hétvégén. Hát kíváncsi vagyok mi lesz ebből...:)Örülnék ha sikerülne!:)Mindenkinek drukkolok!:)Szilvi
2014. júl. 21. 09:40
140/219 anonim válasza:
Innen is megy a drukk csajok, tök sokat gondolok rátok! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!