Ki nem várja június végére - július elejére?
Volt itt hónapokon keresztül egy csoport... :)
Akik hónapról hónapra egymásért izgultak...
Most nem találtam a következő hónapot, így én felteszem a kérdést...
Bea :)
Hú Petra én nagyon drukkolok neked!:)Pozit tesztet teszel fel remélem!!!!!!!!:)Mindenképp írj ha tudsz valamit,én gondolok rád!:)
Szilvi
Köszönöm szépen, mindenképpen írok, ha van valami. :)
Petra
Petra mi a helyzet? Teszt?
Én egy pár napig csak néha leszek,mert megyünk nyaralni.Próbálom azért követni a fejleményeket!:)
Megy a drukk mindenkinek:)
Szilvi
Köszönöm szépen Szilvi, annyira jól esett, hogy gondoltál rám, de sajnos semmi jó hírem. Épp ma mondtam a páromnak, hogy ha ma megyünk be a városba vegyünk tesztet, erre hazaértünk és megjött.. Úgyhogy nekem már esélytelen a hónap.
Nektek viszont drukkolok nagyon!
Petra
Képzeld, azóta sem volt egy csepp barnázás sem. Amikor írtam, előtte a wc papír volt pisilés után egy foltban barna, azóta se semmi, pedig mindig egyből normálisan meg szokott jönni. Nem értem, mindegy, ha hétfőig(ugye addigra nem vártam) nem lesz változás, akkor tesztelek egyet, bár már reményeim nincsenek.
A kisfiam épp most mondta este(anyóséknál összeültünk és szóba jött a másik házaspár ismerősnél, hogy mikor lesz náluk kistesó), hogy "anyaaa, nekem mikor lesz kistesóm? Úúúgy szeretem" ... Hát nem érintett túl jól, hogy őszinte legyek..
Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!