Ki nem várja június végére - július elejére?
Volt itt hónapokon keresztül egy csoport... :)
Akik hónapról hónapra egymásért izgultak...
Most nem találtam a következő hónapot, így én felteszem a kérdést...
Bea :)
Teszteltem. Bár még 10 percen belül vagyok, de full negatív. Remélem nincsen baj, azt hiszem amit elmúlik a mensim elmegyek a dokihoz.
Petra
Az mindenképp jó ötlet,ha elmész dokihoz,biztos nincs baj,csak lehet sokat idegeskedtél és az zavart be. Nekem a múlt hónapban 10 napig volt meg. 4 napig barnáztam és 6 napig rendesen volt meg,mert én is szétidegeltem magam. Lehet hogy nálad is csak ennyi a baj. Ha van változás mindenképp írj!
Szilvi
Köszi Pati!:)
Majd leszakad a derekam és a hasam,de már napok óta ez van. Jó lenne ha eldöntené a szervezetem,mert ez elég rossz így. Nincs kedvem menni sehova,pedig lehetne jókat kirándulni a családommal. Ha egy kicsit megpihenek akkor jobb.Egy kis folyásom nekem is van néha,ki tudja mit jelent.
Petra várom a fejleményeket. Van változás?
Szilvi
Petra mi a helyzet,jobban vagy?Írj ha tudsz!
Nálam annyi hogy a mai tesztem negatív(xepil),de nincs semmi jele hogy megjön,csak fájdogál a hasam. Szörnyű ez a bizonytalanság.:(Holnap reggel megcsinálom a digitális clearbluet.
Szilvi
Szilvi, remélem ott az a bébi, csak nagyon bujkál :)
Én most úgy érzem, hogy soha nem telik el ez az egy hét, hogy végre tesztelhessek :D A párom viszont közölte, hogy márpedig ott van valaki, tudja, hogy ott van a kislányunk már. Olyan ééédi :D Remélem tényleg nem csalnak a megérzései :D Pati
Hát remélem van ott valaki,bár egy kicsit most barnázok. Lehet reggelre megjön nem tudom,nem szeretném. Most nincsenek görcseim valahogy jobb egy kicsit. Reggel megcsinálom a clearbluet ha nem jön meg.:) Szurkoljatok!:)
Pati édes lehetett a párod,úgy legyen ahogy mondta én szurkolok neked!:)Tényleg hosszú egy hét én tudom.
Petra merre vagy? Aggódom érted!:(
Szilvi
Szilvi! Kivancsian varom a hirt a tesztrol... :)
hat en is remelem, hogy igaza lesz ;)
Petra en is aggodom, merre jarsz? Ugye jol vagy? :/
Pati
Bocsánat Bocsánat Csajok, élek még!
:)
Nem volt kedvem semmihez, gépezni meg pláne nem akartam valahogy. Tök szuper volt, utolértem magam a házimunkában, sőt az állatok körül is mindent megcsináltam amit megakartam. Szóval nagyon meg vagyok magammal elégedve. Most már majdnem teljesen elmúlott a mensim, jövő héten felhívom a dokimat aztán majd meglátjuk a többit :)
Én is nagyon sokat gondoltam rátok, de valahogy nem akartam látni a saját kommentárjaim.
Megy a drukk. Írjátok ám meg, hogy mi a helyzet!
Petra :)
Csajok!!! Barnazok, egy hettel a nemvart elott :o elmentem reggel pisilni, icipici folt volt a bugyimon, ahogy toroltem a wc papiron lattam enyhe vert, beraktam egy betetet, semmi nincs rajta azota, csak mikor torlom, a wc papiron latom a sotetbarna vert. Nem sokat, de van. Az elso pisilesnel viszonylag soknak tunt, most legutobb mar szinte semmi, de nagyon sotet szinu. Ez most mi a szosz?
Petra, orulok, hogy jol vagy, mar tenyleg megijedtem, hogy baj van veled! :/ :)
Pati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!