20éves vagyok. Sajnos Június 20. -án volt egy abortuszom. Július 20. -án jött meg elsőnek. Szerintetek mikor lehetett a peteérésem, mikor eshettem teherbe?
Gratulálok, nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan összejött újra.
DE nem kellett volna várni 3 hónapot az újabb terhességgel? Nem gondoltátok hogy megvisel titeket egy abortusz?
Nem lehetett volna az abortusz előtt elgondolkodni az anyagiak tekintetében?
Szerinted most milyen válaszokat fogsz itt kapni?
Egyébként a kérdésre válaszolva kb. 13-15 nappal a mensi után lehetett a peteérésed.
De szerencsés vagy! Nekem missed ab.-om volt! 3 hónap pihit javasolt a doki, be is tartottuk, most vagyunk a 4. hónapnál és nem sikerült még a kisbabánk!
Szerencsések vagytok, hogy most már megoldódott az anyagi gond is, de azt kalkuláld bele, hogy GYED-et nem fogsz kapni, csak gyest!
Igen? Gyerekgyilkos? Gondolkozz már egy kicsit!
Te megszülnél egy gyereket úgy, hogy nagyon jól tudod, hogy még a saját szádba se tudsz kaját tenni, úgy hogy még a gyerek meg se született? Nyomorba, magyar nő nem szül gyereket!!!
Mért is nem?
Elveteti a gyerekét, és rá egy hónapra meg szeretne egy babát!!!
Ja bocs kérdező, igen gratula! Minden jót, így kell ezt csinálni! Hajrááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!