20éves vagyok. Sajnos Június 20. -án volt egy abortuszom. Július 20. -án jött meg elsőnek. Szerintetek mikor lehetett a peteérésem, mikor eshettem teherbe?
Van két gyerekem! Pedig aztán pár évvel fiatalabb voltam akkor, mikor született a nagyobbik!
De megszültem, tiszta a lelkiismeretem, mert nem vagyok gyilkos!
Persze magyar nő nem szül nyomorba!?
Persze magyar nő havonta 5ször fut abortuszra!
Gratulálok, nagyon okos vagy!
Kedves Mindenki aki itt hozzászólt!
Szeretném elmondani hogy teljesen átérzem a kérdező helyzetét. Sajnos én is átéltem ezt a "poklot" igaz nekem muszáj volt elvetetni mert méhen kívül fogant.Tudom nem versenyeztethető meg a két helyzet mert én nem önszántamból vetettem el. DE mikor meghallottam az UH-on a pici szívhangját és ezt követően 1 óra múlva a műtőasztalon feküdtem.. na azt az 1 órát ami közötte eltelt senkinek nem kívánom. Éreztem hogy tőle most fogják elvenni az életét miattam...és Ő nem tehet semmiről... a mai napig nem telt el úgy hét hogy min. 1x ne jutna eszembe.. Most biztos lepontoztok majd hogy ez nem abortusz de higgyétek el mai napig gyötör a bűntudat mert hallottam a pici szívhangját!! Biztos te is valami ilyesmit érezhetsz!! Mi egy fél éve kezdtünk újra próbálkozni és sajnos még nem jött össze pedig minden rendben velünk... Azt érzem hogy akkor tudnék túl lépni ezen ha életet adhatnék egy egészséges babának!!! Természetesen ezt soha nem tudnám elfelejteni ahogy te sem fogod, főleg ha ilyen rosszindulatú hozzászólásokban részesülsz!! Kívánok NEKTEK sok egészséget és örömteli babavárást!! Remélem én is hamarosan átélem!
ÜDV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!