Ki nem várja június végére - július elejére?
Volt itt hónapokon keresztül egy csoport... :)
Akik hónapról hónapra egymásért izgultak...
Most nem találtam a következő hónapot, így én felteszem a kérdést...
Bea :)
nekem nem indult jól a napom így ki is ment a fejemből a teszt de viszont iszonyatosan fájnak a melleim.
Andi
Sajnálom Pati! :/
Szilvi remélem minden rendben, különben a barnázásról ezt hallottam már én is, amit Pati írt, sőt ha "későn" fogant, akkor simán előfordulhat, és mondjuk csak jónéhány nap múlva lesz +.
Nekem anno a fiamnál, nem tervezett baba, fogamzásgátló mellett jött, mindig szedtem normálisan a gyógyszert, mindig órára pontosan megjött, hát reggel nem jött. Egész nap nem jött, estére vettem egy tesztet, teljesen negatív, még másnap reggel is néztem, tuti negatív e.. Megnyugodtam, minden oké, csak késik... Valahogy eszembe se jutott, hogy megjöjjön, szedtem tovább a gyógyszert, anyu hozott nekem 13 nap késés után egy tesztet.... Egyből pozitív lett. Aztán a doki mondta, hogy elég későn volt beágyazódás,ezért lett ilyen sokára + a teszt és ezért nem tűnt fel semmi, 2,5 éves tündéri, okos, imádni való kisfiam van, úgyhogy nincs veszve semmi csajok! :)
Andi pedig már lerágtam a körmöm érted... :)))
Petra
Úgy legyen, nagyon drukkolok Nektek! :) Petra
(Csajok lenne egy kérdésem, nem kötelező válaszolni, nem akarok kíváncsiskodni vagy akármi, de érdekelne. Ki melyik megyében lakik? Én Tolna)
Sziasztok csajok!
Pati szerintem tesztelje 1-2 nap múlva,mindennek rendben kell lennie.:)
Nekem sajnos tegnap este megjött és elég darabos volt,csak sírtam és sírtam...:(Az volt a baj hogy görcsösen akartam és ebben a hónapban megfogok próbálni kevésbé görcsölni rajta,akkor sikerülnie kell. Hiszen ott a 8 éves nagyfiam,és az esély mindenképp megvan rá.Azért is vagyok szomorú mert több évbe telt mire a férjemet meggyőztem hogy legyen tesó és amikor végre ő is akarja akkor persze nem sikerül. (Bocsi a sok lelkizésért,de egy kicsit kivagyok...:()
Mindenkinek szorítok továbbra is!
Szilvi Pest megye:)
Nagyon kiborítja az embert a tesztelgetés és a bizonytalanság.:(Az ember tele van kérdésekkel amire választ szeretne és nem tudja senki. Az idő pedig ilyenkor olyan lassan telik...
Én szurkolok neked Pati és remélem neked nagyobb szerencséd lesz mint nekem!:)Örülök hogy nem vagyunk messze egymástól:)
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!