Szerintetek ez pozitív? Eléggé halványnak látom, sőt inkább nem is látszik .
Figyelt kérdés
Eléggé halványnak látom, sőt inkább nem is látszik .. most jött meg egy pár napja rendesen megjött,de tablettát is szedek..habár mostanában eléggé rosszul vagyok ezért csináltattam tesztet.
2014. jún. 22. 15:31
21/36 anonim válasza:
Vagy is nem tom miért látják ezt mások pozitivnak bocsi!
22/36 A kérdező kommentje:
Mert ha rámész a képre és nagyítasz egy nagyon nagyon nagyon halvány csíkot látsz.! de most teszteltem egy másikkal és az 100%-osan negatív!
2014. jún. 22. 18:42
23/36 anonim válasza:
X epilben bízzál,nekem az eddig mindig jót mutatott!
Ezen en is latni vélek vmit,ha az xepil nega akkor viszont szerintem az mutatja jol!
24/36 anonim válasza:
Én ha nagyítok se látok halvány 2. csíkot.
Szerintem a 2 csíkot látók már nagyon akarnak gyereket és minden nega teszten látni vélik a 2 csíkot...
Tesztelj másik fajta teszttel is, hogy megnyugodj.
25/36 anonim válasza:
Én látom,és látszik is,de most nem akarok gyereket.
26/36 anonim válasza:
Ez full nega. Mi a neve a tesztnek? Szerintem ezzel a fajtàval teszteltem tavaly decemberben pozit 2x, az x-epil nega lett, a doki se làtott semmit, s meg is jött. Ja ennèl azèrt pozitívabb volt. Még megvannak a tesztek, azt hiszem valami B betûs teszt ez.
27/36 A kérdező kommentje:
A neve expect :)
2014. jún. 22. 20:46
28/36 A kérdező kommentje:
Az x-epilből gyorsteszt csíkot vagy ilyen toll alakút vettél?
2014. jún. 22. 20:48
29/36 anonim válasza:
ez negatív. megjött és tablettát is szedsz, hogy lenne már pozitív????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!