Véleményetekre lennék kíváncsi, pozitív hozzá szólást. Baba lehet?
Azt írod, pozitív hozzászólást vársz. Ez már a kérdésben is benne van!
Igen, terhes lehetsz, sőt, vagy, és tesztelj, de ha nem mutatja ki, akkor rossz a teszt/túl korán teszteltél és nem peteéréskor fogant a baba, hanem később!
Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy.
Attól, hogy azt írjuk, biztos baba van a dologban, miért éreznéd jól magad? Ez önámítás.
Tesztelj és megtudod, ne itt kérdezgess feleslegesen.
komolyan nem vetted észre az iróniát az első hozzászólásomban?:D
azt írtad, hogy pozitív hozzászólást akarsz, az mit jelent?
meg mindenre azt írod, hogy ilyen nem szokott lenni soha, de soha, bár tökre mensi jelek, de soha!
szerinted mit vársz tőlünk, mit írjunk????
Bocs,ne vedd magadra,de ennèl a kèrdèsnèl lett elegem.
Most őszintèn,hàrom gyermekem van 4x vártam eddig babát,de sosem jutott eszembe,hogy tesztelés helyett másoktól vàrjak vàlaszt erre a kérdèsre!Mikor felmerült bennem a gyanú,vettem a dm ben egy tesztet,ès utasítás szerint elvégeztem,az eredmény pedig egyértelmű volt!
Százszor előbbre lennél,ha Te is megbizonyosodnàl,sem mint idegenektől tapasztalatokat várni.
Lehet,h volt mas is így,de lehet téged csak megtréfál a szervezeted,de az is lehet babas vagy.
Sok sikert,remélem sikerült!
Normàlis vàlaszt írtam a kérdésedre!
Felmerült bennem a gyanú,és teszteltem!Igen van értelme tesztelni,ha az embernek vannak megérzèsei.
Attól,hogy nem tetszik leírtammiért mást kérdezgetsz,a meg bizonyosodás helyett nem kell nekem ugranod!igen,lehet itt kèrdezni azért van,de sok teljesen értelmetlen,köztük a tied is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!