3 nappal mensi előtt, halvány pozitiv?
2014. jún. 20. 09:08
1/12 anonim válasza:
Én mindkettőt halvány, de határozott pozitívnak látom! :)
2/12 anonim válasza:
Akkor Gratulálok!
Pozitív ,hamarosan erősebb lesz:)
4/12 anonim válasza:
Ezek bizony pozik!! :3 Gratulálok!!! :)
5/12 A kérdező kommentje:
Jujj majd ki ugrok a bőrömből! Anyossal megyunk jövőheten laborba. :-)
2014. jún. 20. 09:13
6/12 anonim válasza:
Szerintem pozitív. Hasra híztál? Ne viccelj már, mi köze ehhez egy éppen beágyazódott babának?! Inkább puffadás.
Amúgy gratulálok!
7/12 A kérdező kommentje:
Első baba, úgyhogy nem tudom mit kell érezni, de a puffadas az gyanus. Köszönöm a válaszokat! :-)
2014. jún. 20. 09:17
8/12 anonim válasza:
Szia! Ez pozitív!Gratulálok! Nekem 4 nappal előtte lett pozitív délután. :) Most 18+5 hetes vagyok, bár az orvos egy héttel idősebbnek látja a babát. :) A hasad tényleg nem ettől nőtt, szerintem is inkább puffadás lehet. A baba még egy darabig a szeméremcsontod mögött lesz, de türelem, mindennek elején az ideje. :) Mégegyszer gratulálok és boldog babavárást kívánok! :)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Nektek jó egészséget! :-)
2014. jún. 20. 09:22
10/12 anonim válasza:
+ :) Mindkét fiamnál menzi előtt 4 nappal már erős pozitív volt. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!