Szerintetek ez pozitív? Eléggé halványnak látom, sőt inkább nem is látszik .
Figyelt kérdés
Eléggé halványnak látom, sőt inkább nem is látszik .. most jött meg egy pár napja rendesen megjött,de tablettát is szedek..habár mostanában eléggé rosszul vagyok ezért csináltattam tesztet.
2014. jún. 22. 15:31
2/36 A kérdező kommentje:
Köszi :) Reménykedek benne én is hiszen most jött meg egy pár napja.. csak eléggé rosszul lettem és azért csináltattam tesztet.
2014. jún. 22. 15:37
3/36 anonim válasza:
Szia. Én nagyon halványan látok valamit. 2 nap múlva ismételj és ha erősebb akkor doki.
4/36 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :( .. ilyen hamar már kimutatja a terhességet?
2014. jún. 22. 15:40
5/36 anonim válasza:
Szerintem is ott a 2. Csík! Ismételj holnap!
én abbahagynám a bogyót!
7/36 A kérdező kommentje:
5-6 napja múlt el a menstruációm és rendes volt..nem értem hogy mutathat ilyet :(
2014. jún. 22. 16:13
8/36 anonim válasza:
Mintha látnék ott valamit, sztem csinálj még egyet, mert nem egyértelmű.
9/36 anonim válasza:
Én látom,legalábbis pont ugyanilyen tesztet csináltam és ugyanilyen volt amikor már 2 hete késeett a mensim és előtte az összes negatív volt,a doki is megerősítette,hogy terhesség( az nem lényeg,hogy pár napra rá el is vetéltem,mert van egy 3 éves fiam és nála is ilyen halvány volt a 2. csík még 5-6 hetesen is).
10/36 A kérdező kommentje:
Hát igazából semmi tünetem nincs nagyon és meg is jött most a szokásos vérzésem ..csak az elmúlt 3-4 napban eléggé szédültem kicsit..
2014. jún. 22. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!