Szerintetek ez pozitív? Eléggé halványnak látom, sőt inkább nem is látszik .
Figyelt kérdés
Eléggé halványnak látom, sőt inkább nem is látszik .. most jött meg egy pár napja rendesen megjött,de tablettát is szedek..habár mostanában eléggé rosszul vagyok ezért csináltattam tesztet.
2014. jún. 22. 15:31
11/36 anonim válasza:
Ez pozi. Még rozsaszin is. Szerintem menj el dokihoz holnap.
12/36 A kérdező kommentje:
Az orvos hányadik terhességi naptol tudja kimutatni hogy tenylegesen terhes vagyok?
2014. jún. 22. 17:17
14/36 A kérdező kommentje:
Nem tervezett!! De volt már ilyen rgyszer hogy ugyanezzel a teszttel csináltam régebben egy tesztet es ugyanilyen színe volt és nem voltam terhes
2014. jún. 22. 17:31
15/36 anonim válasza:
Akkor választhatnál másik márkát. ;-) Most még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látna és azt mondaná, gyere vissza két hét múlva
16/36 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt :) most vettem 5 tesztet x-epil.
Rem ez jobb lesz
2014. jún. 22. 17:42
17/36 A kérdező kommentje:
most teszteltem x-epilelel egy halvány csík sem látható :)
2014. jún. 22. 18:05
18/36 anonim válasza:
Azért reggeli elsőből ismételj!
19/36 A kérdező kommentje:
Jólvan! :) köszi a válaszokat!
az orvos hány hét után tudja megállapítani hogyha terhes vagyok ? úgy értem a fogantatás után?
mert azt tervezem hogy holnap lemegyek dokihoz
2014. jún. 22. 18:26
20/36 anonim válasza:
Ez a teszt full negatív nem tom ki miért látja ezt negatívnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!