Ez a facelle teszt halvány pozitív? Aki használt már ilyet segítene?
Szia!
Szerintem ez halvány pozitív!
Szia!
Próbálj meg egy papírcsíkos facellét,vagy xepil mártogatóst...sajnos tapasztalatból írom , ez a műanyagborítású nekem adott ilyen eredményt...3x egymás után,és nem lett baba abban a ciklusban.
Drukkolok!
6 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Azóta egyértelműen halvány pozitív élőben, bár nem annyira erős a tesztcsík mint a kontroll, viszont határozottan rózsaszín, és nincs elmosódva. Mivel azonnal látszódott a csík (egy percen belül), így nem lehet száradási csík sem.
Előző voltam,megmutatom,nekem ilyen volt, ami nem jelentett babát
Természetesen drukkolok Neked,csak sajnos ez a teszt engem nagyon csúnyán megtréfált...kívánom,hogy Téged ne,de ha a másik fajta halvány lesz,az már tuti akkor :)
En ezt nem mondanám halvany pozinak!
Raadasul többször olvastam rosszat itt errol a tesztről!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Megtaláltam a kérdésedet, itt azt írtad terhes vagy. Végülis hogy volt? Elvetéltél?
Szia!
Igen,sajnos a következő vizsgálatnál kiderült,nem voltam abszolút terhes sem,nem is vetéltem el...félrediagnosztizáltak :(
Egy begyulladt mirigyállományom volt,amit a régi dokim petezsáknak nézett...vicc nem?
Azóta kismama vagyok,6 hetes,következő ciklusban összejött :)
Már embrió is volt uh-on,majd a jövőhéten megyek szívhangot nézni,természetesen orvost váltottam azonnal,sajnos rémálom volt az az időszak,mert miután megállapították a nem létező terhességet,azt mondták elvetéltem...utána meg,hogy mégsem,nem volt semmi. Most pedig kiderült,pont abban az időben fogant a baba...hát remélem minden rendben lesz,ja és bocsi a kisregényért, de Neked mindenképpen ajánlom,a másik fajta tesztet,persze attól még lehet ez is pozi,csak próbálj majd meg más fajtát is!
Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!