Nagyon halványka mégis látszó második csík?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom mennyire kivehető a képen a második csík elég rossz minőségű, de ha jobBAN MEGNÉZITEK TALÁN LÁTSZIK ÉN ÉLŐBEN LÁTOM.
Baba szerintetek? nem tervezett lenne ezért nagyon feszélyez a téma. A halvány csík is csik?
2014. jún. 20. 11:39
1/4 anonim válasza:
Full negatív. Max ha úgy forgatod, és tartod a fény előtt, akkor látható lesz egy nagyon-nagyon-nagyon halvány volnal ott, ahol a második vonalnak meg kellene jelenie. Azt szokták sokan pozítivnak gondolni.
2/4 anonim válasza:
Én ezen nem látok második csíkot, akármennyire is nézem, nekem amikor halvány csíkos lett akkor terhes voltam!
3/4 anonim válasza:
bizony a halvány csík is számít, de ezen nem látszik semmi. pár nap múlva ismételj, és írd le mi lett
4/4 anonim válasza:
A halvány csík is csík, csakhogy én ezen egyetlen csíkot látok, vagyis az én szememnek ez a teszt full negatív!
Amúgy késik már a vérzésed, vagy ideje korán teszteltél? Mert ha korán akkor kb. tök fölösleges volt még tesztelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!