Gabriel tesztet csináltam a nemvárt napján negatív, de pár óra múlva mintha mégis lenne még egy csík?
Figyelt kérdés
Akkor ez gondolom nem számít,mivel pár óra múlva néztem meg jobban.Szerintetek??2013. máj. 31. 15:11
2/19 anonim válasza:
Minden tesztet rajta van hogy 10-15 percig mutat valós eredményt! Utána nem értékelhető!
3/19 anonim válasza:
Igen, ez így értékelhetetlen, sajnos!
Csak az az érvényes képet a teszt leolvasásánál,ha 5 perccel használat után leolvasod. :(
De azért drukkolok, lehet, hogy még csak kevés a HCG szinted a vizeletben!!!
Tesztelj 2nap múlva!
4/19 anonim válasza:
Szia,En is amikor teszteltem a nem vart napjan es negativ lett,es letettem,mar pontosan nem tudom mennyi ido utan de az volt par ora...akkor vettem eszre hogy halvanyan ott a masik csik,es hat most 25 hetes kismama vagyok,szoritok :-)
5/19 anonim válasza:
ugyan igy jártam én is ma, igaz én hétfőre nm várom. Igaz én meg lehet korán teszteltem. Drukkolok neked. :))
7/19 anonim válasza:
amikor én teszteltem én is letettem, mert 5 percen belül nem volt 2. csík!
párom negyed óra múlva nézi és egy halvány rózsaszín csík és egy erősebb csík volt rajta!
Most már 17 hetes a pocaklakónk!
Drukkolok! :D
Képet azért tegyél fel!
8/19 anonim válasza:
Szívből Gratulálok 4-es válaszoló :)Sok erőt, egészséget és kitartást :)
9/19 anonim válasza:
Hadd kérdezem már meg h képet ide h lehet felrakni??? És hol kell keresni??? Már többször is akartam de sajna nm tudtam. Köszönöm elöre is a segitséget. :)
10/19 anonim válasza:
Én is hasonlóan jártam. Azonnal nem jött ki a csík, csalódottan félretettem. Kb. fél óra múlva ki akartam dobni a kukába, és megláttam, hogy van rajta egy halvány rózsaszín második csík is. Az is lehet, hogy időn belül jött ki, csak nem nézegettem, mert úgy voltam vele, hogy ha pozitív, akkor az azonnal kijön. Két nap múlva csináltam egy új tesztet, az már egyértelműen pozitív lett. Remélem, Te is hasonlóan jársz majd, mint én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!