Nagyon-nagyon halvány tesztek, de aki meresztené a szemét, lát valamit?
Már 1-2 napja fura megérzésem van. Ezért tegnap és ma is csináltam tesztet. A tegnapinál csak a megérzésem maradt, de a ma reggelin már látok is valamit. Szabad szemmel jobban látni, nagyon nehéz fotózni. Hétfőn lenne a mensim napja (tudom, korán tesztelek, de nem bírtam a megérzéssel). Nem próbálkozunk konkrétan, de nem is teszünk ellene. Ti láttok valamit? MEllé tettem a tegnapit is, amin szerintem nincs semmi. Jobban látszik a különbség:
1. [link]
2. [link]
Sajnos én nem látok semmit. A legtöbb amit tehetsz, hogy később tesztelsz megint.
Egyébként nekem már annyi de annyi ilyen megérzésem volt. Konkrétan terhességi fizikai tüneteket is produkáltam már. Szóval sokminden történhet, mégsem volt pozitív a teszt.
Én a felsőn látok vmit,de nekem ez a teszt lett mar szaradasi csikos (hasonlóan nézett ki),így nem merek semmit sem mondani!
Azert drukkolok!!
Szia!
Szerintem probálj meg egy digitális cb-t holnap reggeli vizeletből.
Nekem 5 nappal mensi előtt,délutániból lett pozitív,megéri az árát,megbízható,nem kell keresni ott van e vagy nincs.
Kérdezted,hogy nézett ki annak a teszt,aki mensi előtt végezte. Az enyém ilyen lett 3 nappal mensi előtt(mert persze csináltam még a pozi után is őket :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!