Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon-nagyon halvány tesztek,...

Nagyon-nagyon halvány tesztek, de aki meresztené a szemét, lát valamit?

Figyelt kérdés

Már 1-2 napja fura megérzésem van. Ezért tegnap és ma is csináltam tesztet. A tegnapinál csak a megérzésem maradt, de a ma reggelin már látok is valamit. Szabad szemmel jobban látni, nagyon nehéz fotózni. Hétfőn lenne a mensim napja (tudom, korán tesztelek, de nem bírtam a megérzéssel). Nem próbálkozunk konkrétan, de nem is teszünk ellene. Ti láttok valamit? MEllé tettem a tegnapit is, amin szerintem nincs semmi. Jobban látszik a különbség:

1. [link]

2. [link]

2014. jún. 20. 08:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sajnos én nem látok semmit. A legtöbb amit tehetsz, hogy később tesztelsz megint.

Egyébként nekem már annyi de annyi ilyen megérzésem volt. Konkrétan terhességi fizikai tüneteket is produkáltam már. Szóval sokminden történhet, mégsem volt pozitív a teszt.

2014. jún. 20. 08:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Ó, nem szoktam ezen stresszelni, és semmi tünetem nincs. Van már egy babánk, és későbbre terveztük a kistesót. Fél éve megszakítással vagyunk együtt, sosem gondoltam rá, hogy összejött. Csak két napja valami más, és nem tudom megmagyarázni mi.
2014. jún. 20. 08:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van ott valami
2014. jún. 20. 08:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Élőben még a férjem szerint is "jaja, talán" van ott valami, de fotón elég nehéz feladat visszaadni. De vastag, meg van mind a két széle, csak annyira halovány, mint ha a szemem csalna... nem tudom. Csinált bárki tesztet napokkal mensi előtt? Az hogy néz ki?
2014. jún. 20. 08:53
 5/13 anonim ***** válasza:

Én a felsőn látok vmit,de nekem ez a teszt lett mar szaradasi csikos (hasonlóan nézett ki),így nem merek semmit sem mondani!

Azert drukkolok!!

2014. jún. 20. 08:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi. A felső a ma reggeli (persze, pont ilyen benyomódásos :P), a másik tegnapi.
2014. jún. 20. 08:58
 7/13 anonim ***** válasza:
egyiken sincs semmi
 8/13 A kérdező kommentje:
Veszek más fajtát is, csak ilyen volt itthon még régről.
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi, simán lehet, hogy semmi az egész, tudom, hogy majd napok múlva kiderül. Csak gondoltam megkérdezem :)
2014. jún. 20. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem probálj meg egy digitális cb-t holnap reggeli vizeletből.

Nekem 5 nappal mensi előtt,délutániból lett pozitív,megéri az árát,megbízható,nem kell keresni ott van e vagy nincs.

Kérdezted,hogy nézett ki annak a teszt,aki mensi előtt végezte. Az enyém ilyen lett 3 nappal mensi előtt(mert persze csináltam még a pozi után is őket :) )

[link]

2014. jún. 20. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!