Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok második csíkot?

Ti láttok második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jún. 5. 11:04
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Hivatalosan ma kellene, hogy megjöjjön, eddig még semmi de szerintem nem is lesz.Tegnap reggel ellőttem az utolsó tesztet ami itthon volt, de már nem tesztelek többet.Ma beszéltem a nőgyógyászommal 2 hét múlva vár, akkor megtudjuk/meglátjuk mi a helyzet.Remélem addig nem lesz gond, szedem a folsavat, magne b6-ot, igyekszek minél többet pihenni.Utolsó teszt tegnap reggeli: [link]
2014. jún. 10. 14:54
 42/48 anonim ***** válasza:
53%
Te direkt egyre messzebbről fényképezel?
2014. jún. 10. 14:56
 43/48 anonim ***** válasza:
53%

Hmmm, hát nem tudom. Messziről fotóztál nagyon. :(

Mondjuk ennyi nap elteltével már erősebb csíkra számítottam volna. Hozzá teszem nem tudok rendesen ránagyítani, na mindegy...

2014. jún. 10. 19:06
 44/48 A kérdező kommentje:
Na, ne kötekedjetek már.... :D Azért fényképezem messzebbről mert akkor tisztább a kép, csak rá kell nagyítani.Ha közelebbről készítek elmosódott lesz és semmi nem látszik.Na én innen mentem.Aki kíváncsi mi a helyzet írjon privátba mert ennek nincs értelme....a lényeg, hogy én, a férjem és a 2 gyerkőc nagyon örülünk és izgulunk mi lesz az első ultrahangon (persze ha addig minden rendben marad) :) Sziasztok!
2014. jún. 10. 22:12
 45/48 anonim ***** válasza:
Mizujs? Teszteltél újat?
2014. jún. 12. 14:39
 46/48 anonim ***** válasza:
Irhatsz itt is nyugodtan fel se vedd azt aki negativan all hozza, en mondom hogy igen is erosodtek azok a csikok mert mig az elso kepeken alig ha ltszodt valami de az utolsokon tavolrol kiszurtam oket ugyhogy csak kitartast :)
2014. jún. 12. 19:05
 47/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma voltam dokinál, még nem akartam ilyen korán menni, de sajnos muszáj volt.Szerencsére semmi komoly, kezelhető dolog.Megnéztük ultrahangon mi a helyzet és egy 14x16 mm-es petezsákot látott.Igaz még szívhang nem volt, de ez ilyen korán még normális is.Remélem minden rendben lesz és 1,5-2 hét múlva már hallom a kis szívdobogását is. :) Tehát már tuti, hogy 2 csíkos volt a teszt és baba van a dologban :D
2014. jún. 21. 21:26
 48/48 anonim ***** válasza:
Na hat gratulalok latod en is lattam am azt a masodik csikot :) Sok sok egeszseget es boldogsagot kivanok nektek :)
2014. jún. 23. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!